S.ERCAN kullanıcısının son içeriği

1. S

Gezenbilir; Ankara - Tuz Gölü Yürüyüş ve Fotoğraf Etkinliği (25 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir; Ankara - Tuz Gölü Yürüyüş ve Fotoğraf Etkinliği (25 Eylül 2011) Merhaba bu siteye üye olalı bir türlü denk gelmedi bir aktiviteye katılmak :( Tuz gölünü kaçırmışım yaaaaaa :( Zerrin hanım tekrarı olabilir mi??? ne dersiniz benim gibi kaçıranlar için...
  2. S

Beypazarı Fotoğraf ve Kültür Gezisi (17 Ekim 2010)

Ynt: Beypazarı Fotoğraf ve Kültür Gezisi (17 Ekim 2010) Süper olur :) o zaman buradan tarih değişikliğini takip ederim. hoşçakalın.Selma.
  3. S

Ynt: Beypazarı Fotoğraf ve Kültür Gezisi (17 Ekim 2010) ok şimdi tarihe dikkatli bakınca gördümki, gezi 17 ekimde, yanlış anlamışım ben, maalesef o tarihte bir eğitimde olmam gerekiyor, sadece tarih değişikliğinin olabileceğini umut edebilirim belki, ya da bir daha ki sefere yeni bir gezide...
  4. S

Ynt: Beypazarı Fotoğraf ve Kültür Gezisi (17 Ekim 2010) Merhaba Cidowsky, ben Selma, Beypazarı gezisi gerçekleşti anladığım kadarıyla, bir sonraki geziye katılmak isterim, facebook sayfanız mevcutsa oraya da üye olmak istiyorum. İyi çalışmalar.
  5. S

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Selma Ercan Doğum Tarihi ve Yeri: 1977 - Ankara Memleket: Semt: Eğitim: Ankara Üniversitesi & ODTÜ Meslek: Sağlık, Eğitim. İlgi Alanı: Doğa yürüyüşleri, fotoğraf, resim, dalış. Not: Merhabalar ben de Ankara'da yaşıyorum ve gruba üye olmak...
  6. S

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhabalar herkese ben Selma, Ankarada yaşıyorum.Daha önce de yazmıştım, doğada olmak gerçekten rahatlatıcı hele de şu anda tam da mevsimi, katılabileceğim bir trekking grubu var mıdır, bana yardımcı olabilir misiniz?teşekkürler.
  7. S

Davutlar Millipark Doğa Yürüyüşü (18 Nisan 2010)

Ynt: Davutlar Millipark Doğa Yürüyüşü (18 Nisan 2010) merhabalar ne güzel doğa yürüyüşünüzü çok kıskandım, Ankarada var mı böyle bir grup ben de katılmak istiyorum...
  8. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu YARDIMMM : Merhabalar ben Ankara'da yaşıyorum, adım Selma. Gruba yeni katıldım, daha çok doğa yürüyüşleri ve fotoğraf gezilerini takip etmek için. Henüz bir aktivite göremedim ya da ben mi göremiyorum :) Yoksa aktivite mi yok bu aralar :) Nasıl takip...
  9. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar tüm forum üyelerine. Ben Selma, Ankarada yaşıyorum, doğayı seviyorum ve doğada olmak istiyorum. daha önce Bursa'da yaşadığım dönemlerde bir doğa yürüyüşü grubumuz vardı ve oldukça keyifliydi, öğrenciliğim Ankara'da geçti ve bu tarz aktiviteler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri