sabahgunesi kullanıcısının son içeriği

1. sabahgunesi

Kille Koyu

Devamı
  2. sabahgunesi

Kille Koyu

Sevgili dostlar,uzun aradan sonra yeni bir tatil yeri olarak Muğla Dalaman da Kille Koyu nda konakladım.Çok süper ve bakir bir dinlenme alanı.Haftasonu günübirlik tatilciler dışında kimse uğramıyor.İşleten veya kontrol mekanizması yok ama Muğla Belediyesi Temizlik işleri mükemmel düzeyde çevre...
  3. sabahgunesi

Kille Koyu

Sevgili dostlar,uzun aradan sonra yeni bir tatil yeri olarak Muğla Dalaman da Kille Koyu nda konakladım.Çok süper ve bakir bir dinlenme alanı.Haftasonu günübirlik tatilciler dışında kimse uğramıyor.İşleten veya kontrol mekanizması yok ama Muğla Belediyesi Temizlik işleri mükemmel düzeyde çevre...
  4. sabahgunesi

Dacia Duster Sahipleri Listesi

nt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 1.ümiterkan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS EBD ESP ASR 4AIRBAG)-RİZE 2.kahraman1520 ( Dacia Duster Laureatte 4x4 1.5 dcı 110 hp - Beyaz) ADANA 3.akirafes (Duster Duster Laureatte 4x2 1.5 dCi)-İSTANBUL 4.serkanefe (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR...
  5. sabahgunesi

Dacia Duster Sahipleri Listesi

11. sabahgunesi
  6. sabahgunesi

Çeki Demir Taktırılması, Prosedür Ve Aralık 2017 Fiyatları

hayırlı olsun güle güle kullanın arkadaşım
  7. sabahgunesi

Çekme Karavanım ve Güneş Paneli Montajım

Ynt: Çekme Karavanım Ve Güneş Paneli Montajım teşekkür ederim ,bu sistemi 2012 yılı itibarı ile 180amp jel akü dahil olarak yaklaşık 3000 tl oluşturabildim. panelleri artırarak veya aküleri çoğaltarak hiçbir şey elde edemzsiniz ; karavan da 220 elektrik elde etmekteki gaye asgari harcama ile...
  8. sabahgunesi

Ustalardan Yardım Bekliyorum.2012 Dacia Logan Mcv 1.5dcı 750kg Ve Üstü Karavan Çeker Mi?

Ynt: Ustalardan Yardım Bekliyorum.2012 Dacia Logan Mcv 1.5dcı 750kg Ve Üstü Karavan Çeker Mi? üzgünüm,kullandığım ifadem yanlış anlaşıldı,patikadan kastım stabilize yol olup, daha önce gezmeye gittiğim Dalaman ve Göcek arasında bulunan Kille koyuna 5,25 lik karavanla inmeye çalışırsam söz...
  9. sabahgunesi

Ustalardan Yardım Bekliyorum.2012 Dacia Logan Mcv 1.5dcı 750kg Ve Üstü Karavan Çeker Mi?

Ynt: Ustalardan Yardım Bekliyorum.2012 Dacia Logan Mcv 1.5dcı 750kg Ve Üstü Karavan Çeker Mi? Sevgili karavancı dostlarım,burada benzinli -dizel,önden-arkadan çekişli,bg gücü , o araç çeker veya çekmez vb yorumlardan ziyade en güvenli karavan nasıl çekilir , asfalttan değilse patikanın...
  10. sabahgunesi

Ynt: Ustalardan Yardım Bekliyorum.2012 Dacia Logan Mcv 1.5dcı 750kg Ve Üstü Karavan Çeker Mi? Araçların önden çekiş ve arkadan çekişli olmaları karavan çekmelerini sürüş durumunua göre farklı avantaj ve dezavantajları vardır, gülceece nin dediği gibi 4X4 en klas olanıdır
  11. sabahgunesi

Ynt: Ustalardan Yardım Bekliyorum.2012 Dacia Logan Mcv 1.5dcı 750kg Ve Üstü Karavan Çeker Mi? maximum uzunluk değil ağırlık olarak düşünülebilir,çeken araç ve çekilen araç olarak hesap etmek gerekir.yokuş hallerinde arkadan itme ve arkadan çekme hesabı olmalı,siz 2.5 metrelik karavanı ağırlık...
  12. sabahgunesi

Ynt: Ustalardan Yardım Bekliyorum.2012 Dacia Logan Mcv 1.5dcı 750kg Ve Üstü Karavan Çeker Mi? sevgili dostum, öncelikle karavan dünyasına hoşgeldin diyelim, almak istediğin karavan için moral bozucu olmak istemem ancak gerçekte o karavan 1350 kg geliyor, benim bir adet elimde var. ağırlık...
  13. sabahgunesi

Ynt: Çekme Karavanım Ve Güneş Paneli Montajım karavancı dostlarım; edindiğim bilgilere göre , güneş paneli, şarj ünitesi ve akü arasına yapılan bağlantı da kablo da uygulama hatası yapılabiliyor . bu sebeble tavsiyem 8 ve 10 luk akü şarj kablosu kullanmanız aksi takdirde panelden gelen enerji...
  14. sabahgunesi

Ynt: Çekme Karavanım Ve Güneş Paneli Montajım sevgili alper kardeşim, öncelikle affını diliyorum, yaklaşık bir yıldan fazladır sisteme giriş yapamadığım için sorunuzu göremedim ve ilgilenemedim. Karavan alıp almadığınız konusunda bir yazınıza ulaşamadım , eğer hala almadıysanız ve ilginiz devam...
  15. sabahgunesi

Çekme Karavan İçin Ruhsat Sorunu

Ynt: Çekme Karavan İçin Ruhsat Sorunu selamlar ,polisler şu an için türkiye de çift teker olmadıktan sonra pek ruhsata bakmıyorlar ancak çeki demiri kontrolu var .ancak ulaştırma kontrol noktaları sorunlu , deneyimsiz ve yeni işe başlamış bir görevliye rastlarsanız ceza yememeniz mümkün değil...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.