Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam sevgili kyron severler nihayet şifremi bulup giriş yapabildim . 315 70 17 taktim benim makineye kupadan da 8 cm takoz ile yukselttim resimler gelecek
benim kyron 235 85 16 taktım arac cıddı fark ettı yol tutusu arttı tur farkından dolayı 120 gosterırken 130 gıdıyorsun orjınal 225 75 16 ile yuzde 9 cıvarı cap farkı var normalde istanbul antalya 710 km toplarken sımdı 650 km de varıyorum yakıt hemen hemen aynı
ılk tavsiyem 4 ceker duster hem ekonomık hem sorunsuz bir takım at lastık ile son derece basarili ikinci tavsiyem ssangyong kyron turkiyede fazla bılınmesede rusya gıbı cografyanın zorlu oldugu bır ulkede oldukca yogun kullanılıyor . onun disinda 20 yasına gelmıs derdı bitmeyen tamırcıden...
arkadaşlar kyrona 235 85 16 taktım yükseltme amacli gayet başarılı memmunum performansından ,yüzde 9 cıvarı cap farkı var orjınal 225 lastık ile dolayısı ile araç 100 ile gıderken aslında 110 km yakın hız yapıyor .
265 75 16 bf goodrich at lastik 4 adet ortalama 5 mm dış var bir sene actyon sports aracımda kullanmıştım 2012 yılında alınma 4 sene depoda yattı son bir aydir kyron taktım başka ebat lastik alacağım icin satıyorum rakam 1600 lira yama yırtık vs yok
değerli dostlar uzun zaman sonra cümleten S A , 2 yıllık ssang ayrılığından sonra inşallah kyron alarak yenıden aranızda olacağım , eskı fotoğraflar yıllar once bınbır emekle yapıp buraya yukledıgım vınclı tampon vs hıcbır görsel açılmıyor bu konuda bılgısı olan varmı
hocam sızde daha once duster vardı yanlış degılsem yenı aracınız hayırlı olsun , tata almadan once keşke actyon sports da test etseydınız keşke , ama rakam oldukça uygun benımde ılgımı ceken bır makıne selamlar
dusterdakı k4m kodlu 110 beygirlik motor nısssan Renault ve Mercedes tarafından farklı modellerde kullanılıyor , ucuz mazotdan kırlı sulu olmadıktan sonra bir zarar gelmez . 6 ay boyunca günde 200 km bımden aldığım kanola yagunı kullandım sımdı yıne normal mazot kullanıyorum hıc bır sorun yok az...