Sadettin kullanıcısının son içeriği

1. Sadettin

Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi

Ynt: Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Sanırım burada kene tecrübesini yaşamış olan tek kişiyim. Geçen sene Kaçkarlardan dönüşümden iki gün sonra karnımda bir kene olduğunu farkettim. Kenenin nerede yapıştığını tam bilemiyorum ancak Yukarı Kavron yaylasında çadırların etrafında inekler...
  2. Sadettin

Batı Karadeniz Gezisi

Ynt: Batı Karadeniz Gezisi Zerrin Hanım, bilgi için teşekkür. Katılmaya karar verirsem adımı ekleyeceğim. Selamlar, Sadettin
  3. Sadettin

Batı Karadeniz Gezisi

Ynt: Batı Karadeniz Gezisi Hakan Bey, Ben de Kastamonu'lu olduğum halde bugüne kadar o tarafları görmek kısmet olmadı. Bu yaz mutlaka gitmek istiyorum. Ancak internetteki yazılardan anladığım kadarıyla Erfelek Şelaleleri tek başına en sonuna kadar çıkılacak bir yer değil. Bazı yerlerde ip...
  4. Sadettin

Batı Karadeniz Gezisi

Ynt: Batı Karadeniz Gezisi Bülent Bey, Festivale katılmak isterim. Kiminle irtibata geçmek gerekiyor? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler. Sadettin
  5. Sadettin

Batı Karadeniz Gezisi

Merhaba, 17-21 Haziran tarihleri arasında fotoğraf çekmek, denize girmek ve biraz da yürüyüş yapmak için otobüsle Ankara - İnebolu - Sinop - Ankara turu yapmayı planlıyorum. İnebolu - Sinop arasındaki yolun pek düzgün olmadığını duyduğum için otobüsle gitmeyi tercih edeceğim. İnebolu ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri