Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi
Sanırım burada kene tecrübesini yaşamış olan tek kişiyim. Geçen sene Kaçkarlardan dönüşümden iki gün sonra karnımda bir kene olduğunu farkettim. Kenenin nerede yapıştığını tam bilemiyorum ancak Yukarı Kavron yaylasında çadırların etrafında inekler...
Ynt: Batı Karadeniz Gezisi
Hakan Bey,
Ben de Kastamonu'lu olduğum halde bugüne kadar o tarafları görmek kısmet olmadı. Bu yaz mutlaka gitmek istiyorum. Ancak internetteki yazılardan anladığım kadarıyla Erfelek Şelaleleri tek başına en sonuna kadar çıkılacak bir yer değil. Bazı yerlerde ip...
Ynt: Batı Karadeniz Gezisi
Bülent Bey,
Festivale katılmak isterim. Kiminle irtibata geçmek gerekiyor? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Sadettin
Merhaba,
17-21 Haziran tarihleri arasında fotoğraf çekmek, denize girmek ve biraz da yürüyüş yapmak için otobüsle Ankara - İnebolu - Sinop - Ankara turu yapmayı planlıyorum. İnebolu - Sinop arasındaki yolun pek düzgün olmadığını duyduğum için otobüsle gitmeyi tercih edeceğim. İnebolu ve...