safakgul kullanıcısının son içeriği

1. safakgul

4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011) takip
  2. safakgul

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? 1 evedilaz cj 6 b.çekmece 2 bull cj 7 l200 mimaroba 3 wranlercem 2.5 yeşilköy 4 arvin suziki bayrampaşa 5...
  3. safakgul

Arafta Yaşayan Çocukları Ağırlayalım mı ?

Ynt: Arafta Yaşayan Çocukları Ağırlayalım mı ? Entersan, Seval keşke o tarihte istanbulda olsaydım, beraber çalışırdık bu işte ancak o tarihte istanbul dışında olacagım, ama elimden gelecek herhangi birşey varsa yaparım, soyle yeter. O kişilerle beraber bir gün geçirmek bile insana ne çok şey...
  4. safakgul

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması 1 bülent çalışkan pajero 3.5 ( bcaliskan81) 2 büyük 2 çocuk 8 ve 12 yaşlarında 2- Taner Nalbantoğlu pajero 2600 cc. ( BURSA ) 3-Mustafa ELBAŞ Pajero 3.2 (HAKDANEFE) İSTANBUL...
  5. safakgul

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011) Tüm dostlara teşekkürler Pazar günü yaptıgımız otistik cocuklar organizasyonu, çok güzel bir katılımla sona erdi, Belki birazdaha güzel olabilirdi, ancak bu tür organizasyonlarda, hep daha...
  6. safakgul

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Umarım tasarruf umdugumuz kadar olur, emeginize paranıza sagık. iyi bi tasarruf haberi bekliyoruz... :)
  7. safakgul

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Otistik çocuklar için yaptıgımız çalışma, beykoz offroad oyunları günlük koşuşturmalar derken bu konuyu atladım, takip edemedim, nası kacırdım bu fırsatı diye şu an üzülüyorum, bende mitsubishi pajero var 2500 cc saf benzinle çalışıyo, :) denerdik. O araca...
  8. safakgul

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)
  9. safakgul

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011) 1. Seval Duban-----------------Nissan Primera------------Anadolu yakası 2. Şafak Gul---------------------Mitsubish Pajero----------Avrupa Yakası 3. Esra Akeroğlu & Face-----Renault (binek...
  10. safakgul

2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011)

Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011) Bir araç daha ekledik. Teşekkürler.. 01 Kerem Sarımehmetoğlu B Rh - TC 05 Hasan Ermagan O RH + TC 07 Ekrem Akbulut AB Rh (+) TC 10 Hakan Sormaz AB Rh(+) TC 11 Yücel ADA AB Rh(-) TC 24 Nurullah...
  11. safakgul

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011) Arkadaşlar tam bir ay var etkinlige, ama gonul dostlarımıza bak, şimdiden 40 araç bu etkinlik harika olacak inşallah, nede olsa bu iş çocukların yararına.... Gözyaşı kimi zaman hüzün, kimi zaman...
  12. safakgul

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Güven bey, sizin yeriniz nerede acaba, imkan bulabilirsem gelmek isterim
  13. safakgul

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Bir kaynaktan okudugum bilgiye gore, kullanılan saf su karışımının ısınması ve hidrojen üretimi arasında ters orantı var. Bir bilim adamı bu konuyu elektik akımını kesikli hale getirerek cozumlemiş, bu da 9-12 amper ile 30-40 amperlik güç ile sagladıgı...
  14. safakgul

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi ben hala yurt dışı siteleri araştırıyorum, ve cihazın yakıt tasarrufu saglıyca yonunde beklentim arttı...
  15. safakgul

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011) 1. Seval Duban 2. Şafak Gul

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri