safrac kullanıcısının son içeriği

1. S

CJ-5 Onerileriniz Yeni araç almak istiyorum

Ynt: CJ-5 Onerileriniz Yeni araç almak istiyorum Varsa dizel oneriniz degerlendiririm
  2. S

Ynt: CJ-5 Onerileriniz Yeni araç almak istiyorum Koltukların ince olmasından sanırım , hafta sonu yakından görucem ınsallah bı sıkıntı olmaz sa umarım artık camurlara dalabılırım .
  3. S

Ynt: CJ-5 Onerileriniz Yeni araç almak istiyorum Sahıbı ıle ancak gorusebıldık . Motorla ılgılı bı sıkıntı olmadıgını gecmıste bırkez conta yaktıgını orjınalı ıle degıstıgını soyledı basında gormek lazım tabı bırde. Conta yakmıs olması ılerıde probleme yok acar mı ?
  4. S

Ynt: CJ-5 Onerileriniz Yeni araç almak istiyorum Uzun zamandır arıyorum bı cok secenek bı cok fıyat var . Bu yuzden karar vermek cok zorlusıyor bı ustaya gosterırız fıyatta anlasırsak eger .
  5. S

Selamlar daha öncede bu durum ile ilgili bi konu açmıştım ancak bir turlu aklıma yatan bır araç bulamadım . Şimdi link vereceğim araç biraz uygun gibi eskıden 9.ooo tl fiyatı vardı muhtemelen o aralarda bi fıyata yine verecektir. Yorumlarınız için simdiden tesekkurler ...
  6. S

CJ-5 Onerileriniz

Ynt: CJ-5 Onerileriniz Tekirdağ Çorludayım . Bu bölgede yakın yerlere gidebilirm başka aracım var .
  7. S

CJ-5 Onerileriniz

Ynt: CJ-5 Onerileriniz Aslına bakarsanız 3-4 gundur okudum bolcada kafam karıştı ??? biraz sakin kafayla tekrar dusunmek gerekicek sanırım . Okadar cok secenek varki sasırmıs durumdayım .
  8. S

CJ-5 Onerileriniz

Selamlar , foruma yeni üye oldum bikaç zamandır içimde bir cj-5 hevesi başladı . Arac ile ilgili olarak satın almadan önce dikkat etmem gereken konular varmıdır ? Bir tane aklıma yatan var onun içinde fikirlerinizi bekliyorum. Verdiğim linkte model cj-8 yazıyor ama ben farklarını henuz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri