Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: CJ-5 Onerileriniz Yeni araç almak istiyorum
Koltukların ince olmasından sanırım , hafta sonu yakından görucem ınsallah bı sıkıntı olmaz sa umarım artık camurlara dalabılırım .
Sahıbı ıle ancak gorusebıldık . Motorla ılgılı bı sıkıntı olmadıgını gecmıste bırkez conta yaktıgını orjınalı ıle degıstıgını soyledı basında gormek lazım tabı bırde. Conta yakmıs olması ılerıde probleme yok acar mı ?
Uzun zamandır arıyorum bı cok secenek bı cok fıyat var . Bu yuzden karar vermek cok zorlusıyor bı ustaya gosterırız fıyatta anlasırsak eger .
Selamlar daha öncede bu durum ile ilgili bi konu açmıştım ancak bir turlu aklıma yatan bır araç bulamadım . Şimdi link vereceğim araç biraz uygun gibi eskıden 9.ooo tl fiyatı vardı muhtemelen o aralarda bi fıyata yine verecektir. Yorumlarınız için simdiden tesekkurler ...
Selamlar , foruma yeni üye oldum bikaç zamandır içimde bir cj-5 hevesi başladı . Arac ile ilgili olarak satın almadan önce dikkat etmem gereken konular varmıdır ? Bir tane aklıma yatan var onun içinde fikirlerinizi bekliyorum. Verdiğim linkte model cj-8 yazıyor ama ben farklarını henuz...