Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Cumartesi günü geçerken uğradım ustamın yaptıklarının son halini göreyim (tozunu silkeleyim)diye.İşteydin herhalde herhangi bir faaliyet yoktu.Rahatsız etmiyeyim diye telefon da etmedim.Dıştan gördüğüm kadarıyla epey yol...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Hayırlı olsun çok ferah görünüyor,güle güle sağlık ve mutlulukla oturun.İleride karavan da olur inşaallah.Allah kuvvet versin,sizin adınıza bende mutlu oldum.
Ynt: Bayram Kaçamağımız (9-12 Eylül 2010)
Çoktandır takip edemiyordum.Şuan fark ettim Levent usta.Keyifli ve seri gezi olmuş,çırakların teri soğumadan Akdenizin pırıl sularında serinletmişsin.Herkes çok mutlu görünüyor,devamını sağlık içinde diliyorum.Selamlar.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Arayışınızın güzel bir araçla noktalanmasına sevindim.Yapımı biten ve hala devam eden arkadaşların arasına deneyimli ve becerikli üstadın da dahil olması forumu daha zengin hale getireceğine,heyecanla bekleyip...
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Ben bu siteyi farketmeden önce vede çok teferruatlı bilgi edinmeden çift karbüratör benzinli T3 almıştım.Araçda herhangi sıkıntı yok ancak lpg takabilirim diye düşünmüştüm,tüv izin vermiyormuş,takılsa bile randıman...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magırus Camper - Raci Edalı (racoed)
Raci bey hayırlı yolculuklar.Gezinizin gönlünüze göre,kazasız sorunsuz geçmesini dilerim.Hava şartları o güzergahta biraz sıkıntılı gibi ukalalık saymazsanız Park ettiğiniz yerlere özen gösteriniz.Zira sel taşkınlıkları belli...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Allaha emanet, selametle hayırlı yolculuklar dilerim.Bu yolculuk hernekadar iş gezisi de olsa Yusuf kardeşimiz keyifli bir tatile dönüştürürsünüz diye düşünüyorum.Yeni haber ve fotolarla dönüşünüzü bekleriz.Hoşçakalın.
Ynt: Levent Bey (buralpdi) için Geçmiş Olsun Mesajları
Öncelikle çok geçmiş olsun Levent usta.Kaç gündür siteye girmedim o yüzdende haberim olmadı kusura bakma,seslensen duyacak kadar yakınındayım ama şu an farkettim.Acil şifalar diliyorum.