salihy kullanıcısının son içeriği

1. salihy

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi sevgili ssangyong araç sahibi arkadaşlar her keze iyi akşamlar, TRT de yayınlanan sevgili Adminimiz Sedat Açıl beyin direktörlülüğünü yaptığı YOLAÇIK proğramı İzmir çekimleri 01/ Eylül/2013 tarihinde gerçekleştirilecektir. Katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa buluşma...
  2. salihy

Trt 1 Yolaçık Proğramı İzmir Çekimlerine Katılmak İsteyen Ssangyong Kullanıcılar

Ynt: Trt 1 Yolaçık Proğramı İzmir Çekimlerine Katılmak İsteyen Ssangyong Kullanıcılar tamam birader bu rotayı sedat beye ileticeğim inşallah izmir diye dayatmazlar.
  3. salihy

Trt 1 Yolaçık Proğramı İzmir Çekimlerine Katılmak İsteyen Ssangyong Kullanıcılar

selam dostlar; trt1 yolaçık program direktörü sevgili admin Sedat Açıl beyle 6.gezenbilir etkinliğinde İzmir çekimlerinin Ağustos sonu Eylül Başı gibi yapılacağını konuşmuş idik; bügün 14 Ağustos olarak benden izmir ve Çevresinden katılabilecek SSangyong araçları ve güzergah rotası ile ilgili...
  4. salihy

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)

sayın yamans, açıklamalarınız için çok teşekkür ederim inşallah etkinlikte yüz yüze teşekkür etme imkanı buluruz sağlıkla kalın.
  5. salihy

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)

sevgili dostlar , izmirden nasıl gelelim güzergah ve rota bildirirseniz sevinirim, düzce ye kadar yolu bulurum. ötesi meçhul
  6. salihy

İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim

Ynt: İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim mesaj ve gülümsemeler için teşekkür ederim size iyi satışlar.!!!
  7. salihy

İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim

Ynt: İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim iyi akşamlar arkadaşım, uyku tulumu hariç bütün ürünlere 350 tl sına talibim lafuma bot dahil kargo bana ait ilgilenirseniz nikimde telefonum mevcut.
  8. salihy

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi iyi akşamlar arkadaşlar ; dosod başkanı zafer bey ile yaptığım görüşmede, 1-2 haziran 2013 tarihinde sapanca soğucak yaylası etkinlikleri başlıyaçak katılmak isteyen arkadaşlarımız şimdiden hazırlıklarına başlasın. arkadaşlar allah nasip ederse ben bu ayın sonunda 30...
  9. salihy

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi ağzına sağlık -2008 sıfır yıl 2013 sıfır kötü olduğundan.!! aynı markanın 2sefer sıfırını kullanıyorum
  10. salihy

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi kardeşim doğru söze ne denir, sevgili yurdum insanı okuma alışkanlığını ve araştırma alışkanlığını sevgili hükümetlerin emperyalist dayatmaları ile kaybedince ağzı olan insanlar konuşuyor ve bazı ca - cü kısım( cahil-cüheyla) bunlara çanak tutuyor.
  11. salihy

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi sayın yeni üyemiz, sohbet köşemize hoş geldiniz. varsın sizin aracınız navara veya d.max olsun. bizimkiler bize yeter bizim araçlar sadece uçamıyor o kadar.
  12. salihy

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi selim kardeş ay sonu na doğru ama mesaj ile ama burada bu sayfada detay belirtirim yada sizin bende tlf var eğer değişmedi ise sonu 4012 olan telefon ile irtibata geçerim selamlar sevgi ile kalın.
  13. salihy

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi orçun kardeş ; iyi akşamlar biz beyoff bşk.volkan bey ve dosot bşk.zafer beylerle beraberdik bölgede tek izmir temsilcisi ben vardım ve sizinle tanışmayı isterdim sevgi ile kalın Not: ay sonunda sapanca daki etkinlikte olacağım zafer başkana söz verdik gelirseniz...
  14. salihy

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi bilge can, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, 3-4-5-mayısta gelir gelmez düzce dosot offroad yarışlarına gittim inşallah 10 gün sonra c.tesi sana çay içmeye geleceğim.
  15. salihy

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi devamı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz