sarıjip kullanıcısının son içeriği

1. S

Sarıjipimi Satıyorum Arkadaşlar

Ynt: Sarıjipimi Satıyorum Arkadaşlar resim yüklemeyi tarif ederseniz sevinirim
  2. S

Sarıjipimi Satıyorum Arkadaşlar

86 model samurai sj 413...ön çekeri şanzımanı iptal edilmiş üzerinde slvertone çamur lastiği 6 aylık fakat 200 km yapmamış lastikleriyle beraber sağlık sebeplerimden dolayı satmak istiyorum muayene yok sigorta var.yürür durumda ve hala kullanmaktayım 532 163 86 62 sunay ben bursadan selamlar
  3. S

Özel Suzuki Servisi

Ynt: Özel Suzuki Servisi bursadan ben.saygılar.86 model sj 413 var.arazi şanzımanına ihtiyacım var..bilgi verirseniz sevinirim
  4. S

Balıkesir'den Bir CJ-5 Hikayesi..

Ynt: Balıkesir'den Bir CJ-5 Hikayesi.. elinize emeğinize sağlık...kazasız belasız kullanmanız dileklerimle...
  5. S

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor böyle bir araba ile uğraşmak....benim için müthiş eğlenceli olurdu.....kolay gelsin
  6. S

Bu da Benim Yeni Gözağrım

Ynt: Bu da Benim Yeni Gözağrım kazasız belasız ve bol çamurlu günlerde kullanmanız dileğimle...
  7. S

Modifiyeli en güzel kamyonet ve arazi aracı resimleri..

Ynt: Modifiyeli en güzel kamyonet ve arazi aracı resimleri.. zevkle izledim...muhteşem makinalar....elinize emeğinize sağlık
  8. S

1994 Grand Cherokee 4.0l

Ynt: 1994 Grand Cherokee 4.0l muhteşem bi yaratık diyebilirim...tebrikler...nice çamurlu yolculuklara..
  9. S

Zamanı Geri Alabilseydik.?

Ynt: Zamanı Geri Alabilseydik.? beş yıl önceye döner...kriz geçirmeden kalp kontrolü yaptırır bypas ve kalp piline gerek kalmazdı ve bugün sorunsuz sınırsız offroad yapardım.en azından hazır bir araba kapı önünde beklemez onu kullanırdım...
  10. S

Çılgın Fiat 126 Bis 4x4

Ynt: Çılgın Fiat 126 Bis 4x4 dikkat çekici...
  11. S

Çıkma Yedek Parça

Ynt: Çıkma Yedek Parça arkadaşlar...kendi fikrimi açıklamak istiyorum.daha önce mazda panelvanım için o taraflardan üst kapak istemiştim aynı şekilde.parayı yatırdım.iki gün sonra geldi.adamlar tanımasakta güvenli geldi bana.zira sanayide birçok ustanın bu şekil parça istediğine şahit...
  12. S

4x4

Ynt: 4x4 karar vermeniz epey zor görünüuor...kolay gelsin
  13. S

Samurai

Ynt: Samurai bende ilkkez böyle bi sorun duydym.bende de aynı araçtan var ve bi sorun yada bir ses hissetmedim
  14. S

SUZUKI Samurai devir saati çalışması

Ynt: SUZUKI Samurai devir saati çalışması bendede samuray var.beilirttiğiniz değerler normal.bencede bi sorun yok diyorum
  15. S

Suzuki Off-Road fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road fotoğrafları çok güzel resimler.zevkle takip ediyorum.saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri