Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)
Zerrin hanım merhaba,
Kayseride düzenlemiş olduğumuz 8.Uluslararası kış şenliklerine ve offroad oyunlarına gezenbilir ailesi olarak katılacağınızı belirtmiştiniz.Sedat beyde listeye adını...
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)
Arkadaşlar burdan sizlere pazar günü yapılan etkinliğe ve sizlere veda etmeden gittiğim için özür dilerim.Fakat sağlık problemimden dolayı gitmek zorunda kaldım.Küçük bir gıda zehirlenmesi...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
Günaydınlar;
En kısa zamanda ben arkadaşlrım tüm görselleri katılan ve katılmayan tüm konuklara cd halinde göndereceğiz.Herkese teşekkür ederim.
Okan GÜPGÜPOĞLU
Kayoff Bşk.
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
Herkese günaydınlar hayırlı sabahlar,
Kar yağışlı bir Kayseri sabahından tüm dostlarımıza merhaba diyorum.Dün sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı şehir merkezinde fazla etkili...
Değerli dostlar yazılan yorumlarla ilgili olarak açıklama yapmayı uygun gördüm.Tekrar belirtmek isterim ki etkinlik süresince katılacak olan misafirlerimizin yanlarında getireceği fotoğraf...
Bu konuyla ilgili olarak akşam yemeğinde yapacağım konuşmada bilgi vereceğim çiğdem hanım.