savas biner kullanıcısının son içeriği

1. savas biner

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun. Bence isabetli bir seçim yapmışsınız. Yakıt ve performans farkını hemen hissedeceksiniz. Aracınızın kullanım kitapçığını aşağıda verdiğim linkten kolaylıkla bulabilirsiniz. Fayda...
  2. savas biner

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Herkese merhaba, ben de bir ay kadar once bir td4 aldim. 2002 model ve su ana kadar major bir sorun cikarmadi. Onceki Disco V8'imle arasindaki derin benzinli-dizel farkini soylememe gerek yok. V8'imi cok seviyordum ama genelde...
  3. savas biner

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoş bulduk, hem cevaben hem gerçek anlamda. kıdamlilerin yenilere yol göstermesi dileğiyle...
  4. savas biner

Discovery es İlanı

Ynt: Discovery es İlanı harika, herşey için çok teşekkürler.
  5. savas biner

Discovery es İlanı

Ynt: Discovery es İlanı anladım galiba. benim gibiçok bilgi ve tecrübe sahibi olmayınca işin ya şansa ya da ustaların samimiyetine kalıyor. Naci beyin yukarda verdiği hüseyin ustaya bu arabayı götürüp baktırmak en güvenli yol herhalde. doğru mu? bu arada yardımlarınız için çok teşekkürler
  6. savas biner

Discovery es İlanı

Ynt: Discovery es İlanı murat bey teşekkürler. daha uygun fiyattan kastınız şu anki fiyatı mı?
  7. savas biner

Discovery es İlanı

Ynt: Discovery es İlanı çok teşekkürler Naci bey, konuya hakim olmayınca çok soru soruyor insan. umarım çok bunaltmadım sizi. sadece Discovery ile ilgili değil genelde araçlarla ilgili çok bilgim yok. şu anda teknik olarak discovery ile mazda sedan arasında yere değen tekerlek hacmi kadar fark...
  8. savas biner

Discovery es İlanı

Ynt: Discovery es İlanı 3 yıldır satılamayan araç beraberinde çok soru getirir, fakat doğru soyluyorsun arayıp konuşmak gerek. çürüklerin dışında hoşuna gitmeyen başka neler vardı? cevap için şimdiden çokteşekkürler
  9. savas biner

Discovery es İlanı

Ynt: Discovery es İlanı diğerlerinden farklı bir model gibi geldi bana. çok yeni girdim discovey dünyasına. uzun zamandır bir şeyin peşinden bu kadar heyecanla gitmemiştim. biri alacak diye çok korkuyorum. ama piyasa şartları malum, belimi büksün ama kırmasın. kendi aracınla ilgili neler...
  10. savas biner

Discovery es İlanı

Ynt: Discovery es İlanı evet motor gücü biraz gerçek dışı duruyor. alındığında ne kadar sorunsuz kullanılabilecek bir araç olup olmadıgını merak ediyorum bu yaştaki bir aracın muhakkak ufak tefek sorunları vardır. bunu öğrenmek için kimden yardım almalıyım?
  11. savas biner

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba, kesif yolculuguna sanal alemde sizleri bularak basladim galiba. Su ana kadar bir cok konu okudum ve nihayet bugun araniza katilabildim. Bir Discovery hayrani daha katilmis oldu. Umarim bu tanisma beni yesile biraz daha yaklastirir...
  12. savas biner

Discovery es İlanı

merhaba, aşağıdaki ilana yaklaşık iki haftadır bakıyorum. ilanla ilgili bilgisi veya önerileri olanlar var mı? http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/1728816?MarkaModel=1996-LAND-ROVER-Discovery-ES bu sürede araçla bir bağ kurmadım değil. fikirlerinizi öğrenmek isterim. şimdiden teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,981
Kayıtlı Üye Sayımız
166,731
Kaydolan Son Üyemiz
cnrdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri