Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bir Pumada Artvinde Doğuyor
daha araştırmadım biz bi yapalım bitirelimde gerisi kolay olsada olur olmazsada bir yolunu buluruz malum burası türkiye saygılar
buda şanzıman çok temiz çıktı usta dahi şaşırdı mükemmel mükemmel diyip duruyor sadece geri viteste biraz yıpranma var oda çok az yani
buda bu işlere sebep olan direksiyon kutusu bir kutuyla başlıyan macera direksiyon kutusu orjinal olduğu için hiç bir tadilatsız yerine oturdu birazcık direksiyon mafsalları boşluk yaptığı için onlarıda değiştirdim ön burçkarıda yeniledimmi hiç boşluk kalmaması...
bu safhadada araya tornada parça yapmak yerine daha orjinal olması için motorun kendi orjinal volant muhafazasının arkasını kesip orjinal motorun şanzımana bağlanan yerinide muhafazadan kesip ikisini birbirine kaynatıyor kaynakla doldurma işi uzun vede ustalık...
halim ustanın yaptığı bir araç torpido kırık olduğu için sıfırdan sacdan imal etmiş yaratıcı bir fikir diye düşünüyorum benim aracımda v184 motor olduğu için kaput şişirme işlemini benim aracımdada uygulayacak
93 model defender aracıma şans eseri elime geçen bir orjinal direrksiyon kutusuyla başladığım bir maceraya giriştim arkadaşlar. orjinal direksiyon kutusunu takıp direksiyon pompasını uydurma işine 500 lü fiyatlar telafuz edilince bende dedim daha sonra motor atılıcak bu masrafı boşuna yapma diye...
Ynt: Unimog Arıyorum
merhaba benim unimog 416 var orjinal mercedes benz om352 6 silinidr motorlu havalı fren hidrolik direksiyon vs.... 1978 model kendi orjinal vinci var üstünde fakat zaman ayıramadığım için satılıktır eğer mesajınız aktifse iletişime geçebilirsiniz tel:05377775961
Ynt: Unimog Arıyorum
sabri bey benim bir adet unimogum var 1978 model orjinal 6 vites ve kendi orjinal 6 silindir dizel motoru var tamamiylle orjinal bi araç hatta önünde kendi orjinal vinci dahi var yavru şanzımandan gelen tipte vinç fakat benim birde defenderim olduğu için unimogu kullanmaya...
Ynt: Defender 110; Benzinden Dizele Dönmek İsteyen Kaç Kişi Var?
yav en azından intihar bombacıları gibi sırtımıza tüp bağlayıp gezmiyoruz az sesi var ama gülü seven dikenine katlanır:D
Ynt: Defender 110; Benzinden Dizele Dönmek İsteyen Kaç Kişi Var?
tamam haklısınız v8in yerini birşey tutmaz (300 tdi hariç bence ) fakat ne vergisine nede yakıtına can dayanmaz 2,5 benzinlide beni sarmaz yaşasın dizel...
Ynt: Unimog TR Kullanıcısı Kaç Kişi ?..
valla istiyen olursa benimkini satabilirim bakıma ihtiyacı var fakat orjinal dizel ve çalışır yürür durumda sadece keçeler değişecek 1978 model ticari kullanılmamış 2001 den beri bende zevl için binilmiş bir araçtır...