Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: CHEROKEE ZJ YENİ GÖMME ISIKLI MOONVİSOR
Ramazan bey, ürün elime dün itibariyle geçti, şu an boyaya verdim, ancak montajıyla ilgili bilgi ve resim gönderirseniz işimiz daha kolaylaşacak, teşekkürler...
Ynt: Procomp Replika Jant 15x10 Dış Offsetli
Sahibinden.com da sattığınız model jantın benzeri bulunmakta, teklifimi kabul ederseniz, jantları almak isterim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-zj-xj-kj-cherokee-icin-offsetli-off-road-janti-oltayotomotiv-com-46546678/detay
Ynt: Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti
Serkan bey ben Ankara dan yazıyorum, tavan sepetlerinizin güncel fiyatı nedir? Telefon verebilirseniz irtibata geçebilirim. Teşekkürler.
Ynt: cherokee zj için camurlukları kesmeden dodik imalatı başlamıstır
Daha detay veren fotoğraflar yayınlarsanız sevinirim. Ayrıca başka şehirlerden alacaklar için dodiklerin montajı ile ilgili bilgi ve fotoğrafta koyabilirseniz, bizler için daha aydınlatıcı olacaktır.
Ynt: RİZE'DE ZJ EVRİM GEÇİRİYOR...
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın, aracınız çok güzel olmuş. Acaba aracınızı ne kadar ve hangi kitle yükselttiniz? Tavan sepetinizi yaptırmış olduğunuz ustanın telefonunu rica edebilirmiyim?
Ynt: BF GOODRİCH LASTİK
İsmail bey lastiklerinizin durumunu gösterir fotoğraf, imal tarihi, fiyatı gibi bilgiler verirseniz, Ankara' dan almayı düşünüyorum.