scab kullanıcısının son içeriği

1. S

Carpento 360 Hakkında

Ali Bey selam, Bu fiyata yada altına , bu standartlara yakın önerebileceğiniz bir karavan varmı?
  2. S

Carpento 360 Hakkında

3. S

Honda Jeep Çeki Demiri

Ynt: Honda Jeep Çeki Demiri Merhabalar, Bu ürün elinizde mi hala.. eğer elinizde ise konusalım 0 532 313 69 44 sadık
  4. S

bakım servis

Ynt: bakım servis Honda için en uygun lpg Prins marka,fakat çok pahalı.Aracın orjinal enjektörleri ile lpg ye üreten aynı firma. BMD yi de araştırdım. Yerli değl Kore malı.Fakat lpg ileten boruyu plastikten üretmişler buda esneklik sağlarken istenmeyen elektrik akımını önlüyormüş.gördüğüm...
  5. S

arkdaşlar 98 model crv me lpg

Ynt: arkdaşlar 98 model crv me lpg iki ayrı honda da sorunsuz kullandığım ;heasplı arıyorsanız Tartarini,uzun süre binicem ve sorun istemiyorum derseniz biraz pahalı ama prins.
  6. S

HONDA CR-V LPG Lİ ARAÇ MOTIR AĞRIZA IŞIĞI YANIYOR

Ynt: HONDA CR-V LPG Lİ ARAÇ MOTIR AĞRIZA IŞIĞI YANIYOR Öncelikle hayırlı olsun ,iyi bir tercih.. Bende 2000 model lpg li kullandım,sensörleri cok hassas olduğundan,şehir dışındaki lpg istasyonlarından alım yaptığınğzda, deniz seviyesi ve çok yuksek rakımlarda 'fakir karışım' arızası...
  7. S

Honda CR-V

Ynt: Honda CR-V slm,bende ilk başta takılmıştım hr-v ye fakat çok basık ve baggajı küçük geldi aracın stepnesindeki birkaç farklı kılf var gördüğüm kadarı ile bendeki sert plastik,bir kaç kere biryerlere değdirdim herhangi bir sorun yok,aracın bagaj kapagı yana doğru açılıyor buda extra bir...
  8. S

Honda CR-V

Ynt: Honda CR-V Slm,öncelikle hayırlı olsun Bende bu araçtan 4 ay önce aldım.2000 model ies.alınca herhangi bir sorun olmasın diye değiştirildiğini bile bile tüm yağlarını değiştirip fren balatalarını yeniledim .bunun için halen binmekte olduğum fiesta ya ödediğim servis ücretinin üç te birini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri