Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Windstopper ceket
Merhaba;
Bende aşağıda linkini verdiğim marmot windstopper ceketimi satıyorum.Birkaç kez dağ faaliyeti dışında şehirde kullanmadım gayet temiz durumda.Fiyat olarak 150 tl istiyorum.
http://www.atlaskamp.com/marmot-afterburner-windstopper-ceket/
Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri
Çok güzel ve eğlenceli bir etkinlik olmuş.Efe Abi yüksek dağ programımızla bunlara devam edelim.
Ynt: En İyi Benzinli Expedition Dağcı Ocağı
Husky fighter tercih edilen bir model fakat ben birtürlü sevemiyorum geçtiğimiz kış birkaç kez kaldım ama hiç memnun kalmadım çadırın içi çok uyduruk geliyor daha güven verici şekilde olabilirdi bence.Ben olsam 1000 tl'nin üzerine biraz daha çıkar The...
Hocam bahsettiği olayın olması için çok ağır koşullarda,uzun yıllar sürekli kullanmanız gerekli.İş hayatından vakit bulup 2 günlük kamplara gitmekle o ocak bozulmaz. diye düşünüyorum.Yani yerinizde olsam böyle üst düzey bir ocak arıyorsam düşünmeden...
Alev ayarı yok diye birşey yok ayar var ama hassas değil yani çok fazla oynayamıyorsunuz.Çok güçlü yandığından bazı yemekleri pişirirken dikkatli olmanız gerekir örneğin pilav,puding gibi yiyecekleri yapmanız çok dikkat ister.Buna karşılık ben yine...
Merhaba;
Bence benzinli ocağı yüksek seviyeli kış tırmanışları yapıyorsanız tercih edin.Normal kampçılık için fazla ağır ve gereksizdir.Ayrıca tecrübeniz yoksa çok tehlikeli olabilir.Bu uyarıyı yaptıktan sonra konuya döneyim.Bana göre dünyadaki en...
Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012)
Okulumun dağcılık kulübünün haftasonu aladağlardaki eğitiminde görevli olduğum için üzülerek katılamadığımı söylemek istiyorum.
Herkese iyi faaliyetler
(Bolca fotoğraf bekliyoruz :) )