SCORCER kullanıcısının son içeriği

1. SCORCER

Lastik seçimi

Yaklaşık iki senedir jeep cheroke renegate 2.8 diesel (kj kasa )sahibiyim.Arabayı aldığımda üzerinde wrangler at lastik vardı.Benim fazla bir offroad tecrubem yok.Lastikler gayet temizdi,ve geçen sene İğneada longoz ormanlarında ilk offroad umu yaptım.ne çamur ,ne dere ,ne kum korkmama rağmen...
  2. SCORCER

yeni katılan aktif olmaya niyetli üye

Ynt: yeni katılan aktif olmaya niyetli üye Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler
  3. SCORCER

ferozayı denemem için yardım ve açık davet

Ferozamı daha deniyemedim. Kısmetse Pazartesi gazına basacağım. Perşembe günüde (14 mart 2012) araç denemesi için eşimle birlikte Maşukiye'ye gelmek istiyorum. Sapanca'daki guruptan ricam: Araç AT lastik ve şimdilik vinçim yok,arabayı maximumda deneyebileceğim güzergah neresidir. bana...
  4. SCORCER

Ynt: yeni katılan aktif olmaya niyetli üye Herkese teşekkürler. Siteye sadece akşamları bakabiliyorum. Ben İstanbuldayım.Off road deneyimim sadece bundan yaklaşık 20 sene önce aldığım 4x2 pertten çıkma bir lada niva (131 muratla gidilebilen yerde ben çakılıp kalıyordum)lastik yok,benzin...
  5. SCORCER

Bir senelik bekleyişten sonra 96 ferozamı aldım .Hazırlamak için yardımlarınızı bekliyorum.Herkese teşekkürler(şimdiye kadar aktif olmadan sizlerden aldığım bilgiler için)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri