scotoma kullanıcısının son içeriği

1. scotoma

2000 model vitaara jlx otomatik vites hakkında bilgi

Ynt: 2000 model vitaara jlx otomatik vites hakkında bilgi Vitara lar gerek otomatik gerek düz 1,6 seçeneklerini kullandım motor olarak ufak bir motora sahip olduğundan birde günümüzde çok uygulama görmüş arabalar olduğundan hangisi seri gibi bir karşılaştırma yapılamaz üstüne taktığımız bir tek...
  2. scotoma

Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) hocam saçma sapan bişeyler alıp takma arabaya hella 700ff ( çapı 187 ) derim ben sürücü tepeye fiyat olarakda 60 avro +kdv çifti tamponada yayıcı onu comet 500 de alabilirsin oda 55 avro galiba bence başka bişey takma senin tepedekileride arka tarafa...
  3. scotoma

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) tarık allah kaza bela vermesin bu arada senin kıratı çiftleştirmek de nasip olsun :( yavruları belki 90) olur bende alırım hahahaha
  4. scotoma

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) heh hacı kelebek işi için antalyaya git orda kelebekler vadisi var :) lazımsa
  5. scotoma

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı takip
  6. scotoma

Araziye Giderken Arazi Aracınızda Mutlaka Olması Gerekenler

Ynt: Araziye Giderken Arazi Aracınızda Mutlaka Olması Gerekenler yaşar hocam takıldım sadece :) tabiki tamamına yakın kısmı yanımızda olması gerekenler :)
  7. scotoma

Araziye Giderken Arazi Aracınızda Mutlaka Olması Gerekenler

Ynt: Araziye Giderken Arazi Aracınızda Mutlaka Olması Gerekenler bu yazılanlar tamamda gerçektende alan varmı bunların hepsini birde bunları alırsak yanımıza kimse almıcaz heralde
  8. scotoma

Karda İniş

Ynt: Karda İniş bu buzda iniş her zaman korkutmuştur birde yokuş inişlerde asfalta dökülen sıvılar var bir keresinde bir viano ile bizim istanbul beşiktaştaki atv nin yanında fulya tarafına inen yokuşlardan birinde zor anlar yaşamıştım :) allah korusun
  9. scotoma

Her Jant Araziye Uyar mı?

Ynt: Her Jant Araziye Uyar mı? Dursun usta çok başarılı bir araç olmuş daha önceleri aracı görüyordum ama aracın sana ait olduğunu yeni öğrendim
  10. scotoma

Şnorkelli Araçlarda Filitre Hanesine Giren Suyun Otomatik Tahliyesi

Ynt: Şnorkelli Araçlarda Filitre Hanesine Giren Suyun Otomatik Tahliyesi kutu içeriğinden çıkmıyormu su taliye işlemini yapan bir parca
  11. scotoma

Yerli yapım dodik ve cam siperliği imalatı nerede?

Ynt: Yerli yapım dodik ve cam siperliği imalatı nerede? her marka için varmı acaba
  12. scotoma

Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler

Ynt: Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler deneyen varmı bilmiyorum ama bence %100 bir yerden kırar zaten yüksek sürat e kalmaz bence iki üç viraja kırar gibi
  13. scotoma

Ön Cam Güneşlik

Ynt: Ön Cam Güneşlik bazı araçlarda gerşekten güzel duruyor bu tip parçalar eyüp usta da her marka için varmı
  14. scotoma

Bütün Arazi Araçlarında Bulunması Gereken Bir Ekipman

Ynt: Bütün Arazi Araçlarında Bulunması Gereken Bir Ekipman bence bu yaza çıkartırlar aynı ürünün bir benzerini :)
  15. scotoma

Karda İniş

Ynt: Karda İniş doğru lastik seçimi bence

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx