Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2000 model vitaara jlx otomatik vites hakkında bilgi
Vitara lar gerek otomatik gerek düz 1,6 seçeneklerini kullandım motor olarak ufak bir motora sahip olduğundan birde günümüzde çok uygulama görmüş arabalar olduğundan hangisi seri gibi bir karşılaştırma yapılamaz üstüne taktığımız bir tek...
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)
tarık allah kaza bela vermesin bu arada senin kıratı çiftleştirmek de nasip olsun :( yavruları belki 90) olur bende alırım hahahaha
Ynt: Araziye Giderken Arazi Aracınızda Mutlaka Olması Gerekenler
yaşar hocam takıldım sadece :) tabiki tamamına yakın kısmı yanımızda olması gerekenler :)
Ynt: Araziye Giderken Arazi Aracınızda Mutlaka Olması Gerekenler
bu yazılanlar tamamda gerçektende alan varmı bunların hepsini birde bunları alırsak yanımıza kimse almıcaz heralde
Ynt: Karda İniş
bu buzda iniş her zaman korkutmuştur birde yokuş inişlerde asfalta dökülen sıvılar var bir keresinde bir viano ile bizim istanbul beşiktaştaki atv nin yanında fulya tarafına inen yokuşlardan birinde zor anlar yaşamıştım :) allah korusun
Ynt: Ön difransiyel kaynak yaptıracagım öneriler
deneyen varmı bilmiyorum ama bence %100 bir yerden kırar zaten yüksek sürat e kalmaz bence iki üç viraja kırar gibi