sedauncu kullanıcısının son içeriği

1. sedauncu

Kahramanmaraş'ın İstiklal Madalyası

Ynt: Kahramanmaraş'ın İstiklal Madalyası Ellerinize sağlık çok güzel olmuş bir Kahramanmaraş'lı olarak çok teşekkür ediyorum :)
  2. sedauncu

Kahramanmaraş Kalesi

Ynt: Kahramanmaraş Kalesi Elinize sağlık çok güzel olmuş :)
  3. sedauncu

Keş Dağı'nda 175 Metre Derinlik

Ynt: Keş Dağında 175 Metre Derinlik aslında gezenbilir Kahramanmaraş tada bir kamp organize etmeli başkonuş yaylasında yada yeşilgözde vb. bir çok alternatif yer var burada! çevre illerdende katılın yüksek olucağını düşünüyorum
  4. sedauncu

Keş Dağı'nda 175 Metre Derinlik

Ynt: Keş Dağında 175 Metre Derinlik bu yazı için tekrar tekrar teşekkürler :)
  5. sedauncu

Kahramanmaraş - Yeşilgöz'ün Gizemi Çözülüyor

Ynt: Kahramanmaraş - Yeşilgöz'ün Gizemi Çözülüyor murat bey yazınızı okudum http://www.gezginkopek.com/kahramanmarasta-sekiz-gun/ çok beğendim gerçkten yaşadıklarınızı yaşamayı çok isterdim seneye yapıcağınız geziye katılmak mümkünmü acaba onu merak ettim?
  6. sedauncu

Ynt: Kahramanmaraş - Yeşilgöz'ün Gizemi Çözülüyor gittinizmi yeşil göze yaşar bey çok merak ettim :)
  7. sedauncu

Ynt: Kahramanmaraş - Yeşilgöz'ün Gizemi Çözülüyor şuanda kış gelmek üzere uzun bir süre beklemeniz gerekicek:) yazın buz gibi olan yerin kış mevsimini düşünemiyorum :)
  8. sedauncu

Ynt: Kahramanmaraş - Yeşilgöz'ün Gizemi Çözülüyor yaşar bey ben eskisi gibi bilg. kullanamayıyorum pek ama en kısa zamnda öğrenip size yardımcı olucam inş. yeşilgöz bu güzelliklerden sadece biri unutmayın :) görüşmek üzere hoşcakln
  9. sedauncu

Ynt: Kahramanmaraş - Yeşilgöz'ün Gizemi Çözülüyor murat bey oraya gidenlerden biride sizmiydiniz bu çok heyecanlandırdı beni :) neler yaşadığınızı gördüğünüzü anltırsanız çok sevinirim.
  10. sedauncu

Fotoğraflarla Kahramanmaraş

Ynt: Fotoğraflarla Kahramanmaraş çok yakında inş. :)
  11. sedauncu

Ynt: Kahramanmaraş - Yeşilgöz'ün Gizemi Çözülüyor bu cennet parçası yerin fotoları fotograflarla kahramanmaraş ta http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=5372.0
  12. sedauncu

Ynt: Fotoğraflarla Kahramanmaraş Yeşil Göz Kahramanmaraşın doğa güzelliklerinden biri de Tekir kasabasında bulunan ,alabalıkları ve suyunun çok soğuk olmasıyla bilinen Yeşilgöz kaynağıdır.Bir tatlı su kaynağı olan Yeşil gözün, Maraş tabiriyle "Karpuz Çatlatan" bir soğukluğu vardır.Rivayete...
  13. sedauncu

Ynt: Fotoğraflarla Kahramanmaraş yeşil göz
  14. sedauncu

15. sedauncu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri