seher79 kullanıcısının son içeriği

1. seher79

Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri

Ynt: Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri Fotoğraflar süper, insanı coşturuyor. Orda olup uçmak isterdim. Neyse Ormanlı yla idare ederiz artık ;D Bu güzel fotoğraflar için sağol arkadaşım ;)
  2. seher79

Gökyüzündeki Kadın Eli; Pilot Mualla Jonkman

Ynt: Gökyüzündeki Kadın Eli; Pilot Mualla Jonkman. yamaç paraşütü sporu ile uğraşan bir kadın olarak şunu söyleyebilirim ki gökyüzü kadın erkek ayırt etmeden bizi davet ediyor. Arzularınız sadece rüyalarınızda kalmasın uçun uçun ve özgürlüğün keyfini yaşayın............ ;)
  3. seher79

Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi

Ynt: Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi ;D
  4. seher79

Nefes Regülasyonu

Ynt: Nefes Regülasyonu Bu konu ile ilgili aklımdaki sorular buhar oldu uçtuuuuu gitttiiiiiii ;D Dalış sonrası harcadığım havayı genelde incelerdim, kontrol altına almaya çalışırdım. Oysa ne gerek var varmış: "sakin ol ve bırak vücudun istediği miktarda havayı tüketsin" Bu bilgiler için çok...
  5. seher79

Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi

Ynt: Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi Evet arkadaşlar bendende bir haber ;) işte geliyor sıkı durun ;D Yamaç paraşütü eğitimi almak isteyipte zamanı olmayan arkadaşlar (benim gibi), 19-25 Eylül yani bayram haftası Ikarus firması tarafından düzenlenen bir haftalık bir eğitim programı var...
  6. seher79

Tarkan'ın Sözü, Orhan Gencebay'ın Sazı, Doğa Derneği'nin Sesi Oldu: Uyan

Ynt: Tarkan'ın Sözü, Orhan Gencebay'ın Sazı, Doğa Derneği'nin Sesi Oldu: Uyan Merhaba arkadaşlar, Hasankeyf ile ilgili bir yazıyı sizlerle paylaşmak isterim. http://www.milliyet.com.tr/Guncel/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=24&ArticleID=1116909&Date=13.07.2009&b=Buyuk baraj devri bitti
  7. seher79

Sit Alanına OSB Düzenlemesi

Ynt: Sit Alanına OSB Düzenlemesi Buyur işte >:( Çevre mühendisi olarak, böyle bir zihniyete sahip bakanlığımız olduğu için utanıyorum
  8. seher79

Zeytinliklere ''Çevreci'' Fabrika ve Enerji Santrali Kurulabilecek

Ynt: Zeytinliklere ''Çevreci'' Fabrika ve Enerji Santrali Kurulabilecek Şimdiye kadar yurtiçi ve yurtdışı kaynaklı birçok fabrikanın kurulması için gereken ÇED belgesinin alınması için çalışan firmalarda çalıştım. Sizlere tüm samimiyetimle şunu söyleyebilirim. Arkadaşlar yazılanlara asla ve...
  9. seher79

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sıcak karşılamanız için hepinize teşekkür ediyorum :D
  10. seher79

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkür ederim Yaybek ;)
  11. seher79

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar, bu siteye bayıldım :D Özellikle ekoloji kısmı beni büyüledi, bu alanla ilgili paylaşmayı istediğim o kadar çok şey varki ;D Doğaya karşı duyarsız kalan insanlara bir isyan var içimde bunu hiç değilse dile getirebileceğim, aynı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri