Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Aksaray Gezilecek Yerler
verilen bilgiler çok kapsamlı ve güzel anlatımlı teşekkürler. mesaj tarihinin üstünden çok zaman geçmiş ama ben yeni okuduğum için şimdi yazıyorum :) birkaç bilgiyi güncellemek isterim. bahsi geçen güzelyurt ve gülağaç aksarayın il olması nedeni ile ilçe oldu...
Ynt: Lafuma Climactive su geçirmez pantolon
bulunduğum yer itibariyle deneyip de olur olmaz diyemiyorum 177 boy 75 kilo birine olur mu? fikir verebilir misiniz
Ynt: Satılık Salewa Summit 30 Sırt Çantası
spawndruid bey(isminizi yazmamışsınız o nedenle böyle hitap ettim)
çanta duruyor mu?. çünkü epeydir ne siz birşey yazmışsınız ne de çantayı soran olmuş
Ynt: Satılık Teknik Ceket
merhaba serkan bey. son güncellemenizin üstünden bayağı zaman geçmiş yine de bi sorayım dedim. ceket duruyor mu? duruyor ise 505 6524969 dan ulaşadabilirsiniz burdan da yazabilirsiniz
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
sedat bey sağlıcakla dönün inşallah Allah yardımcınız olsun. recep beyin söylediği bilgi üstüne haberleri daha dikkatli dinledim ve evet öldürülen trabzonlu genç ile çekilmiş fotoğrafınızı ben de gördüm. akşam kanaltürk ana haberinde verdiler haberi. belki de...