sekzek kullanıcısının son içeriği

1. sekzek

Çınar Plajı Kamp Alanı

Ynt: Çınar Plajı Kamp Alanı Sağol abi, iyi geceler. :)
  2. sekzek

Çınar Plajı Kamp Alanı

Ynt: Çınar Plajı Kamp Alanı Yok artık. Mayıs ayında da gitmiştim ama o zaman bile yeşilin hiç bi tonu yoktu. Bildiğin çimen falan var burda. Bu hali daha güzel görünüyor. Ama çok rüzgarlı. Arabam olursaa uzun süre kalmayı düşünüyorum burda. Fotoğraflar iyi oldu.. Ben de göndereyim istedim ama...
  3. sekzek

Çınar Plajı Kamp Alanı

Ynt: Çınar Plajı Kamp Alanı Evet, buradan bahsediyorum. Fotoğraf iyi oldu. Şu aralar bu kadar yeşil ve boş değil burası :)
  4. sekzek

Çınar Plajı Kamp Alanı

Merhaba, İki gün önce Muğla/Gökova(Akyaka)/Çınar Plajında çadır kurdum. Kamp yeri arayanlar için biraz bahsetmek istedim. Öncelikle.. Ben oradayken yaklaşık 10 tane çadır bulunmaktaydı. Kamp alanı olarak sakin bir yer. Kamp için herhangi bir ücret ödemedim. Kampı işleten herhangi biri yok...
  5. sekzek

Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET]

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] Tamam : ) Teşekkür ederim.
  6. sekzek

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] Merhaba, Boncuk koyunda kesin çadır kurabilir miyiz acaba? Kuralabiliniyorsa ben de orda kurabilirim. Herhangi bir kamp ücreti alıyorlar mı? Ya da kamp kuran başkaları da oluyo mu orda?
  7. sekzek

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] Bence bir yere pek fazla bağlı kalmayın. Dolaşın. Muğla'nın neredeyse her ilçesi gezilecek türden bir yer. Dolaşırken otobüse dolmuşa para vermeyin. Burada otostop çok garipsenmiyen bir şey. Biraz zaman kaybedersiniz ama otostop çekmek güzel anılar...
  8. sekzek

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] Okul dönemi olduğu için ben Gökova'yı genellikle kış ve bahar aylarında gördüm. En son Haziranda görmüştüm. Bu aylarda nasıldır bilmiyorum ama... Gökova küçük ve şirin bir yerdir. İçki içilebilen güzel mekanlar da var ama.. o gördüğünüz sabunlu...
  9. sekzek

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] Benim şuan tek çadır kurduğum kamp Gökova Orman Kampı'ydı. Muğla Merkez'e 25 dk uzaklıkta Muğla-Fethiye yolu üzerinden, bol dönemeçli Sakar Geçidi'ni bitirirken sağda kalıyor. Tabelesını görebilirsiniz. Önce fiyatlardan bahsedeyim: 16 TL günlük 4...
  10. sekzek

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı [table][tr][td]@BOZO, bu bahsettiğin aleti satıcısına sordum ama üç dört gün geçmesine rağmen hala cevap vermedi. Bu aleti aldığımda yanında kabloları bulunmuyomuş. Yani telefon şarj etmek istesem kablosunu da bir elektronikçiden bulmam gerekmiş. Örneğin Nokia ince...
  11. sekzek

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] İlaveten... Kabak Valley Camp'taki "Çadır sizden Köy kahvaltısı Akşam yemeği 15.TL" gibi bir fiyatı tahmin ediyorum ki hiç bir kampta bulamazsınız. Zaten devletin Muğla'daki bu tür mesire yerlerinde konaklama ücreti olarak belirlediği tutar Çadır...
  12. sekzek

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] Merhaba, Bu kamplardan hiç birine gitmedim ama hepsini teker teker inceledim. :) En güzeli Gemile Kamping gibi görünüyor ama oldukça pahalı. Üstelik sahilde de sanki bi boğuculuk var. Burdan başka bir yere kaçış yokmuş gibi boğucu bi hava yarattı...
  13. sekzek

Ege ya da Akdeniz'de Uygun Kamp Yerleri

Ynt: Ege ya da Akdeniz'de Uygun Kamp Yerleri Evet, çoğu kişinin Olimpos hakkındaki düşüncesi bu yönde galiba. Yarın gidiyoruz. Umarım beklediğim gibidir. Ücret konusundan da haberim oldu. Öğrenci 3 TL'ymış. Yine de değecektir buna, herhalde. :)
  14. sekzek

Ynt: Ege ya da Akdeniz'de Uygun Kamp Yerleri Ehhe :) Biraz geç oldu bu. Olimposa gitmeye karar verdik. Bungalow'larda kalıcaz. Ama Andriake değil malesef. :) Cevap yazan herkese teşekkür ederim. :P
  15. sekzek

1 Ağustostan itibaren üç arkadaş yaklaşık 10 gün tatil yapmayı planlıyoruz. Ve gideceğimiz yerin şunlara sahip olmasını umuyoruz: Deniz ve plajının bulunması, Bungalow ya da çadır tarzı konaklama imkanı, Eğlence merkezlerine yakın olması, Sakin bir yerden ziyade, eğlenceli ve hareketli olması...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri