selay80 kullanıcısının son içeriği

1. selay80

Paris - Benelux Turu için Tavsiyeleriniz

Ynt: Paris - Benelux Turu için Tavsiyeleriniz çok teşekkür ederim rabiss verdiğin bilgiler için...gerçekten çok faydalı bilgiler oldu benim için...dediğiniz kitabada gitmeden önce bakacağım...ben güzel bir seyahat olacağına eminim.dönünce detayları paylaşırım artık...
  2. selay80

Paris - Benelux Turu için Tavsiyeleriniz

Haziranda paris-benelux turuna katılacağım. Bu tur paris lüksemburg köln amsterdam ve brükseli kapsıyor. Sizden ricam buraları daha önce görmüş arkadaşların tavsiyeleri önerileri neler olabilir merak ediyorum...Yemekler,hediyelik eşyalar,görülmesi gereken yerler vs. bu tür bilgileri...
  3. selay80

Şavşat Karagöl Gezimiz

Ynt: Şavşat Karagöl Gezimiz ne kadar keyifli bir gezi olduğu anlaşılıyor fotoğraflardan.anlatımlarınızla birlikte bende çok keyif aldım...ellerinize sağlık...
  4. selay80

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003 ellerinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş.devamını bekleriz...
  5. selay80

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi lise:kurtuluş lisesi üniversite: gazi ünv. şehir ve bölge planlama bölümü 2005 mezunu
  6. selay80

Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz?

Ynt: Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz? ben de en sn geçen yıl mart ayında ankara-eskişehir arası gitmiştim. hızlı trenin sefer yapmaya başladığı ilk haftaydı 1.5 saatte eskişehire gitmek ve eskişehiri gezmek güzeldi...
  7. selay80

Doğu Anadolu Gezimizden (Temmuz 2009)

Ynt: Doğu Anadolu Gezimizden (Temmuz 2009) bir divriğili olarak ulu caminin fotoğraflarını görmek pek bir keyifli oldu benim için.ayrıca diğer tüm fotoğraflarda çok güzeller ellerinize sağlık...gezmeyi seven biri olarak bu kadar güzel bir gezide yer almayı isterdim...görmediğim çok fazla yer...
  8. selay80

Ağva'da Haftasonu Kaçamağı

Ynt: Ağva'da Haftasonu Kaçamağı fotoğraflar çok güzel...hala ağvayı görme şansım olmadı ama görmeyi çok istediğim yerlerden biri umarım birgün gitme fırsatı bulurum...
  9. selay80

Luxemburg

Ynt: Luxemburg fotoğraflar çok güzel görünüyor elinize sağlık ben de haziranda göreceğim lüksemburgu sabırsızlıkla bekliyorum görmeyi:)
  10. selay80

İtalya Venedik - Pisa

Ynt: İtalya Venedik - Pisa italyada gittiğim tüm şehirlerde pizza yedim ama en güzeli ve en lezzetlisi venedikte ayaküstü aldığım margarita pizzaydı. venediğe gidecek olanlara kesinlikle tavsiye ederim...
  11. selay80

Arkadaşımız Umut'un (umutcelikel) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Umut'un (umutcelikel) Doğum Günü Kutlu Olsun ben de kutluyorum doğum gününüzü nice nice güzel ve mutlu seneler geçirmeniz dileğiyle...
  12. selay80

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel galeri (cevdet) fotoğraflar bir harika özellikle yedigöller fotoğraflarını çok beğendim.ellerinize sağlık...
  13. selay80

Yunanistan 2010

Ynt: Yunanistan 2010 merhaba; eğer yunanistan veya balkanlara böyle bir organizasyon yapılacaksa ben de bir şekilde ankaradan dahil olmak isterim...
  14. selay80

Karlı Venedik

Ynt: karlı venedik seyyah-34 venediğin ekonomisi tamamen turizme dayalı ve elde edilen tüm para bu binaların rutubetten etkilenmemesi veya etkilenen yapıların tekrar onarılması için harcanıyor.yani anlayacağınız bir şekilde burdaki turizm potansiyelini kaybetmemek adına tüm çabayı...
  15. selay80

Karlı Venedik

Ynt: karlı venedik evet benim gittiğim dönemdehava çok güzeldi.Bende Venedikte yediğim pizzayı unutamam. İtalyada en sevdiğim yerler ise San Gimignano-13 kuleli şehir olarak anılan yer (burda yediğim donurma harikaydı), Siena (gördüğünüz profil fotoğrafım San Campo meydanından) ve Romada da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri