selcuk4x4 kullanıcısının son içeriği

1. S

Mercedes Ustasi

Ynt: Mercedes Ustasi gerçi motorları eski tip 123 dizellerle aynıdır sanırım M616 YADA M617 124 lerdeki 602 603 motorda olabilir öyle ise motor sorunları için her hangi bir mercedes ustası bakar ama alt takım ise alta takım falansa çok zor
  2. S

Mercedes Ustasi

Ynt: Mercedes Ustasi USTA TANIMAMAMIZIN SEBEBİ MB 800 AĞIR VASITA GRUBUNA GİRDİĞİ İÇİNDİR SANIRIM İSTANBULDA TAMİRCİLERİ VE PARÇACILARI İKİTELLİ SAN.SİTESİNDE BENCE ORALARDA ARAŞTIRIN
  3. S

Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım parçanın çizim resminide yollamak istedim ama beceremedim
  4. S

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım abi radyatör nerden bulcaz derken intercool radyatörümü istiyorsan 140 500 05 00 -- 463 606 turbonun intercool rad.orj.numarası
  5. S

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım kesinlikle alınır cem abi 3000 euro rakamını hatırlıyorum ama ellerinde hazır varmıdır bilmiyorum.birde veb sitesindeki adres ve telefonlar eski aksraydaydı ümraniye yedpaya taşındılar ulaşamazsanız haber verin ben yeni tel ve adreslerini bulayım
  6. S

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım selamlar kusura bakmayın işlerimin yoğunluğundan cevap yazmam geç oluyor.bahsettiğim firma VEGE BENALUX türkiye'ye yeni gelmiş bir firma fakat hiç tanınmıyor pazarlama sıkıntısı yaşıyorlarlar bu firmaının bayisi arkadaşlar açıkcası işten pek...
  7. S

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım slm.ben selçuk ---mercedes 601/602/603/604/605/606..turbo ve düz motor ( yeni sıfır) getiren bir firma var ilerleyen zamanlarda tel veririm....bildiğimiz mercedes motorları fakat üzerlerinde yıldızı yok mercedese motor üreten firmanın dışarıya...
  8. S

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım slm... ümraniye T-S OTOMOTİV MERCEDES SERVİSİ 0216 523 73 73 yada...mengerler yedek parça ERKAN YILDIRIM 0212 484 34 90 SİZE YARDIMCI OLABİLİR HER İKİSİDE G-SERİ MERAKLISI DİYE BİLİYORUM YARDIMCI OLAMASALAR BİLE TANIŞMAKTA FAYDA VARDIR...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri