Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mercedes Ustasi
gerçi motorları eski tip 123 dizellerle aynıdır sanırım M616 YADA M617 124 lerdeki 602 603 motorda olabilir öyle ise motor sorunları için her hangi bir mercedes ustası bakar ama alt takım ise alta takım falansa çok zor
Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım
abi radyatör nerden bulcaz derken intercool radyatörümü istiyorsan 140 500 05 00 -- 463 606 turbonun intercool rad.orj.numarası
kesinlikle alınır cem abi 3000 euro rakamını hatırlıyorum ama ellerinde hazır varmıdır bilmiyorum.birde veb sitesindeki adres ve telefonlar eski aksraydaydı ümraniye yedpaya taşındılar ulaşamazsanız haber verin ben yeni tel ve adreslerini bulayım
selamlar kusura bakmayın işlerimin yoğunluğundan cevap yazmam geç oluyor.bahsettiğim firma VEGE BENALUX türkiye'ye yeni gelmiş bir firma fakat hiç tanınmıyor pazarlama sıkıntısı yaşıyorlarlar bu firmaının bayisi arkadaşlar açıkcası işten pek...
slm.ben selçuk ---mercedes 601/602/603/604/605/606..turbo ve düz motor ( yeni sıfır) getiren bir firma var ilerleyen zamanlarda tel veririm....bildiğimiz mercedes motorları fakat üzerlerinde yıldızı yok mercedese motor üreten firmanın dışarıya...