selcuk88 kullanıcısının son içeriği

1. S

Mercedes Mb100d Camper/karavan Projesi

Araç parçasıyla alakalı hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar zaten araçla alakalı da sorun yaşamadım desem yeridir, balata falan değişti onlarıda kolaylıkla buldum fren hortumları vs
  2. S

Boya sonrası açılır tavan ve yatak tabanı kaplamalarıyla devam ediyoruz
  3. S

Boya sonrası açılır tavan ve yatak tabanı kaplamalarıyla devam ediyoruz
  4. S

plastik aksam ve ön tampondan arkaya ufak tefek çürükleride kapatacak kadar pütürlü siyah boya atıldı sırada tavan boyası var
  5. S

ucuza pop-up :D
  6. S

selamlar, tavanı tamamen kaldırma hayalini bırakıp sadece ön taraf kalkar mekanizma yaptık çünkü sabitleme işi biraz sıkıntıydı öne, arkaya, sağa ve sola sallanmaması için uğraştık ama iyi bir sonuç çıkmadı. Aslında çıkabilirdi ama gerekli parçalar biraz pahalıydı değmeyeceğine karar verip...
  7. S

öncelikle aracın içi soyulup pop-up tavan yapımına başlandı, ölçüleri uyan çıkma polyester bir tavan takılacak an itibariyle tavan mekanizmasının sağlıklı ve sağlam bir şekilde kalkıp inmesiyle uğraşıyoruz, devamı gelecek
  8. S

Tekrardan selamlar, uzunca bir aradan sonra bu hafta itibariyle dönüşüme başlıyoruz, yakında paylaşımlara başlarız, teşekkürler ilginize
  9. S

Mercedes Mb 100 2.4 Dizel Karavan Yapımı Yardım

bahsettiğiniz aracı aldınız mı nedir durum acaba?
  10. S

ben kış kampıda düşünüyorum ayakta durabilmek büyük avantaj olur tabi yapabilecek birisini bulabilirsem
  11. S

evet bayağı temiz kullanılmış, farlarından paspasına kadar orjinal duruyor, hatta kesip bozmasam mı diye düşünüyorum ama içinde ayakta durabilmem lazım :D
  12. S

Selamlar, Öncelikle aracı tanıtmak gerekirse; Gümrük çıkışlı Mercedes MB100D modeli, 2.4 Dizel motor 5 ileri, otomobil ruhsatlı 4+1 koltuk sayısı amacım ruhsatı değiştirmek zorunda kalmadan demonte mobilyalarla bu araçtan bir camper yaratmak, yapılacak ilk iş olarak izolasyon, aracın içinin...
  13. S

Dodge S100 Kapalı Kasa'dan Camper Olur Mu?

Selamlar, bu açtığım ilk konu umarım doğru yapıyorumdur, uzunca bir karavan sahibi olmak için bekleyişden sonra sigorta vergi gibi konular yüzünden vazgeçmiş bulunmaktayım, otomobil ruhsatlı T3 veya T4 önerildi camper yapmam için ama nereye baktıysam T3ler sorun çıkarır izlenimi oluştu T4de...
  14. S

25bin Civarı Camper Olarak Kullanacağım Araç Arıyorum

Selamlar, bütçe 25-28 civarı T3,T4 ve benzeri camper arıyorum otomobil ruhsatlı olması tercihimdir

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR