semurg kullanıcısının son içeriği

1. semurg

Antalya'da Kanyoning

arkadaşlar antalyada kanyon geçişi ile ilgili eğitim veren var mı? ya da kanyon geçişi yapan var mı?
  2. semurg

Halk Bandı

Ynt: Halk Bandı demek istediğim bir telsiz aldım ve tek başıma yürüyüşe çıktım ve başıma kötü bişey geldi.haberleşmek için önceden frekansını bildiğim biriyle mi konuşabiliyorum sadece?
  3. semurg

Halk Bandı

Ynt: Halk Bandı merhabalar.aklımda uzun süredir doğa yürüyüşleri vs için telsiz alma fikri vardı fakat sitedeki amatör telsizcilik başlığını okuyunca işin oldukça komplike bir boyutu olduğunu anladım.benim sormak istediğim dağ başında telefonların çekmediği çok zaman oluyor böyle durumlarda...
  4. semurg

Trekking Grupları (Akdeniz)

Ynt: Trekking Grupları (akdeniz) Silifke: Taşeli Doğa Gezgileri Grubu (TADOG) Erdemli: Erdemli Limon Doğa Kulübü (ELİDOK) Mut: Mut Çıtlık Dergisi Doğa Grubu Bu çevreden insanlar googleda isimlerini aratıp facebook sayfalarına dahil olabilirler.
  5. semurg

Terleme Sorunu Hakkında

Ynt: Terleme Sorunu Hakkında merhaba. ben de çok terleyenlerdenim.özellikle o kış soğuğundaki terlemenizi çok iyi anlayabiliyorum..genellikle güneye doğru gittikçe insanların terleme oranı ırksal olarak artmakta.bunu sebebi kabaca sıcağa adaptasyon diyebiliriz.mesela yaz aylarında öğle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri