Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Halk Bandı
demek istediğim bir telsiz aldım ve tek başıma yürüyüşe çıktım ve başıma kötü bişey geldi.haberleşmek için önceden frekansını bildiğim biriyle mi konuşabiliyorum sadece?
Ynt: Halk Bandı
merhabalar.aklımda uzun süredir doğa yürüyüşleri vs için telsiz alma fikri vardı fakat sitedeki amatör telsizcilik başlığını okuyunca işin oldukça komplike bir boyutu olduğunu anladım.benim sormak istediğim dağ başında telefonların çekmediği çok zaman oluyor böyle durumlarda...
Ynt: Trekking Grupları (akdeniz)
Silifke: Taşeli Doğa Gezgileri Grubu (TADOG)
Erdemli: Erdemli Limon Doğa Kulübü (ELİDOK)
Mut: Mut Çıtlık Dergisi Doğa Grubu
Bu çevreden insanlar googleda isimlerini aratıp facebook sayfalarına dahil olabilirler.
Ynt: Terleme Sorunu Hakkında
merhaba.
ben de çok terleyenlerdenim.özellikle o kış soğuğundaki terlemenizi çok iyi anlayabiliyorum..genellikle güneye doğru gittikçe insanların terleme oranı ırksal olarak artmakta.bunu sebebi kabaca sıcağa adaptasyon diyebiliriz.mesela yaz aylarında öğle...