<div class="bbWrapper">Merhaba,doktor degilim,sadece ayni yollardan az da olsa gecmis,tecrubelerini aktaran biriyim.<br />
Bence sorun kilolarda.1.97 boyda 110 kg yerine 90-95 kg olunursa sorun nispeten azalacaktir.<br />
Diger arkadaslarda da kilonun fazla oldugunu soyleyenler var.Bende de ayni sorun (kilo) vardi.<br />
Sadece terlemek degil birde asiri nefes alma problemi de vardi.Terlemenin faydali oldugu malumdur.<br />
Gelgelelim banyodan ciktigimda bile sicak,ilik,soguk suyla banyo yapayim yine terliyordum.<br />
Cesitli arastirmalardan sonra kalp damar rahatsizligimi kesfettiler.Minik operasyonla tedavi oldum.<br />
Fakat terleme ve sik nefes alma gecmedi.Once sekiz kilo verip 97 ye indim.Boy 1.87.<br />
Sonra biraz daha gayret ile 95 kilo oldum.O gunlerde sanki 18'lik delikanli gibiydim.<br />
Sonra rehavete kapilip 100 kiloyu gecince yine ayni sorunlar basgosterdi.<br />
Simdi dikkat ederek 97 de durmaya calisiyorum.Azalmakla beraber terleme ve sik nefes devam ediyor.<br />
Nacizane tavsiyem yemeginizi degistirmeyin,yani artirmayin.Sadece gunde 3-4 km tempolu yuruyun.<br />
Bu sizin sadece 30-40 dakikanizi alacaktir.Gercekten nefes alisiniz bile degisecek.<br />
Hemen degil ama bir ay icinde faydasini gorursunuz.Bir de yiyecegi azaltabilirseniz hizli kilo verilir.<br />
Havalarin biraz serinlemesiyle doga yuruyuslerimiz baslayacak,kis gelmeden bir kac kilo daha verilir.<br />
Ben denedim,bende faydasini gordum.Sigara icmem ve sisko gibi de gozukmem.<br />
Buna ragmen damarlar problemli cikmisti.Dr genetik dedi.Bir de eforlu test yaptirmayi da oneririm.<br />
Hem kendinizi denemis olursunuz.Hic acitmiyor korkacak bir sey yok,sadece bantta yuruyus ve kosu.<br />
Herseyi ortaya cikariyor.Ultrasound veya EKG de yardimci oluyor ama esas kosu bandi onemli.<br />
Basta dedigim gibi doktor degilim.Bilgi amacli yazdim.Umarim iyilesir de probleminizden kurtulursunuz.</div>