meseregan
Silence is a Heavy Stone
Alerjik reaksiyonlar olabiliyor bazen. Sonuçta bu teknolojiler, kumaşlar liflerinden çok kumaşın üzerine sürülen kimyasal maddelerle sağlanıyor.

ttogan' Alıntı:Merhaba,doktor degilim,sadece ayni yollardan az da olsa gecmis,tecrubelerini aktaran biriyim.
Bence sorun kilolarda.1.97 boyda 110 kg yerine 90-95 kg olunursa sorun nispeten azalacaktir.
Diger arkadaslarda da kilonun fazla oldugunu soyleyenler var.Bende de ayni sorun (kilo) vardi.
Sadece terlemek degil birde asiri nefes alma problemi de vardi.Terlemenin faydali oldugu malumdur.
Gelgelelim banyodan ciktigimda bile sicak,ilik,soguk suyla banyo yapayim yine terliyordum.
Cesitli arastirmalardan sonra kalp damar rahatsizligimi kesfettiler.Minik operasyonla tedavi oldum.
Fakat terleme ve sik nefes alma gecmedi.Once sekiz kilo verip 97 ye indim.Boy 1.87.
Sonra biraz daha gayret ile 95 kilo oldum.O gunlerde sanki 18'lik delikanli gibiydim.
Sonra rehavete kapilip 100 kiloyu gecince yine ayni sorunlar basgosterdi.
Simdi dikkat ederek 97 de durmaya calisiyorum.Azalmakla beraber terleme ve sik nefes devam ediyor.
Nacizane tavsiyem yemeginizi degistirmeyin,yani artirmayin.Sadece gunde 3-4 km tempolu yuruyun.
Bu sizin sadece 30-40 dakikanizi alacaktir.Gercekten nefes alisiniz bile degisecek.
Hemen degil ama bir ay icinde faydasini gorursunuz.Bir de yiyecegi azaltabilirseniz hizli kilo verilir.
Havalarin biraz serinlemesiyle doga yuruyuslerimiz baslayacak,kis gelmeden bir kac kilo daha verilir.
Ben denedim,bende faydasini gordum.Sigara icmem ve sisko gibi de gozukmem.
Buna ragmen damarlar problemli cikmisti.Dr genetik dedi.Bir de eforlu test yaptirmayi da oneririm.
Hem kendinizi denemis olursunuz.Hic acitmiyor korkacak bir sey yok,sadece bantta yuruyus ve kosu.
Herseyi ortaya cikariyor.Ultrasound veya EKG de yardimci oluyor ama esas kosu bandi onemli.
Basta dedigim gibi doktor degilim.Bilgi amacli yazdim.Umarim iyilesir de probleminizden kurtulursunuz.