Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kemik Kanseri Konusunda Yardım
geç gördüm yazınızı umarım hastanız şifa bulmuştur, yakın bir arkadaşımın benzer rahatsızlığı konusunda çok başarılı olduğunu düşündüğüm bir dr. un adı ve adres bilgileri aşağıdadır,
Prof. Dr. Harzem Özger
Fulya Terrace Center 1
Kat: 10 Daire:51
Fulya...
Ynt: Okulumuzun İhtiyaçları Konusunda Yardım - Van
merhaba Şemsettin bey,
yazınızı oldukça geç gördüm, geç te olsa elimizden gelen desteği sizlere ulaştırmaya çalışacağız,
bizler sizin duyarlılığınız için teşekkür ederiz,
saygılar,
emirhan
Ynt: emekleyen fotoğrafçı
Efecan'a katılıyorum.. :D
al kameranı bas deklanşörüne... o minderle marıachı şişesi belkide sana "ooofff offff ne keyifti ama" ları hatırlatacak.. ve bakıp bakıp yine bayılacaksın... :D
belki başkasınada "ulan şimdi orda olmak vardı" deirtecek..
yada başkaları...
Ynt: Arafta Yaşayan Çocukları Ağırlayalım mı ?
aynı zamanda farklı birşeyleri de yaşatabiliiz belki.. mesela polonezköy civarında birkaç jokey klübü ve çok güzel mekanlar var...
belki çocuklara pikniğin yanı sıra ata binme imkanı da sağlayabiliriz...
Ynt: Kara Fatma!
:) tam bende dicektimki fotoğrafla ilgili neden kimse bişeyler yazmamış diye... :) baya bi emek var.. ellerine sağlık..
uygulama konusunda yazdıklarını yani tarif'i pek anlamadım ama.. nasıl o hale getirdiysen..baya keyifli olmuş,
e buda yorum sayılmaz tabi .. :)
Ynt: Kişisel Galeri (Nesur)
cok guzel fotograflar ellerinize saglik,
ilk iki fotografta gokyuzu ve ikincisindeki zemin bembeyaz olmus ya.. oralarda da biraz renk olabilseydi diye dusundum ama cok guzel kareler
Ynt: en iyi motosiklet....
:) hemen hemen ayni seyleri yasamisiz.. bende ogun kasklar eldivenler dizlik mizlik yok boynumda fular mular... :D
cocuk pantolon gomlek.. :)
aslinda mutlulugu yakalamak cok kolay..... ve saniyorum bizler bazen elimizdekilerin kiymetini bilmeksizin...
selamlar,
kucuk bir tecrubemi aktarmak istedim... en iyi motor..sahip oldugumuz motordur derken..
birkeresinde yeni aldigim (markasi onemli diil) endrom ile ilk gun buyuk bir heves ile bir tepeye cikmistim, kendimce baya bi zorlu yollardan gecip zirvemsi bir yerde durmayi dusundum ve...