sequoya kullanıcısının son içeriği

1. S

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... bakır
  2. S

Gezenbilir "Güz Sancısı" Filmini İzlemeye Gidiyor

Ynt: Gezenbilir "Güz Sancısı" Filmini İzlemeye Gidiyor 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Elif (eLf) 03- Mustafa Tastemir (aspera) 04- Serdar Tanrıverdi (Sharingan) 05- Mustafa Eraslan (Mezzyetli) 06- Hakan Özkaya (Kasif) 07- Koray Bilge 08- Berk Saraç (Berksito) 09- Gülten (gultent) + Yılmaz 10-...
  3. S

Gezenbilir "Osmanlı Cumhuriyeti" Filmini İzlemeye Gidiyor (18 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir "Osmanlı Cumhuriyeti" Filmini İzlemeye Gidiyor (18 Aralık 2008) 1 - Koza Yardımcı (koza) 2 - Esra Akeroğlu (eftaLYa) 3 - Serkan Kara(eksperoto) 4 - Nilsun Şahin (pebble) 5 - Ercan Akgül 6 - Elif (eLf) 7 - Selcuk (Anadolu yakasından yetişebilirsem) 8 - Aylin Hallaç (adanalı) 9 -...
  4. S

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... soruşturma
  5. S

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... rize
  6. S

Devrim Arabaları (2008)

Ynt: Devrim Arabaları (2008) ben mi denk gelmedim yoksa gerçekten fazla ilgi görmedi mi bilemiyorum . benim çok beğendiğim bir film. hakkında yorum yazılmamış olması seyredilmediğini mi gösteriyor anlayamadım. bize ait olan ilk ve tek arabanın belgeseli sayılır. içinde kavga, belden aşağı...
  7. S

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... polonya
  8. S

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... imla
  9. S

Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi... 1998 de kızılderililerle ilgili bir kitapta rastladım (clark wissler- kızılderililerin tarihi ). beyaz adam ın topraklarını almasını sadece savaşarak koruyamayacağını düşünen bir melezdi sequoya. (annesi cherokee babası beyaz adam). bu düşünceyle ilk...
  10. S

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... fasıl
  11. S

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... mamafih
  12. S

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... şapka
  13. S

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... ısparta
  14. S

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)
  15. S

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) hoşbuldum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,002
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

SON KONULAR

Geri