Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dizel mi benzinlimi?
Soner hocam o baktığınız aracı şuan ben aldım Gecende suzuki mu toyota mi diyen bendim o dediğim toyota senin baktigin arac cok temiz ve bakimliydi diri duruyordu ve hala üzerinde yapıştırmalaru duruyor tavsiyeme gelecek olursam kesinlikle 2.4 benzinli arazide bir...
Ynt: toyota hilux mu suzuki vitara ki
Alıcı varsa piyasa değerinden aşağıya vereceğim en son 17.000 vereceğim verdiğim galeri arkadaşımın telefon ile irtibat bana olursa daha iyi olur 0543 552 65 35 sercan bölek...
Ynt: toyota hilux mu suzuki vitara ki
Öncelikle Yanıtlar İçin teşekkürler Arkadaşlar SuzukiM Zaten var 3K arazide güzel fakat beni araçtan soguttular daha önce aldığım arkadaş çok yıpratmış o yüzden değişiklik yapmak istedim şuan ikiside bende ama suzuki yi çıkarmak istiyorum elden hilux de...
S.a arkadaşlar şuan bende off road donanımlı suzuki vitara 1.6 3k jeep Var fakat hirpalanmis bir arac beni bu araçtan soguttular toyota hilux 2.4 benzinli 1991 model araç gayet temiz off road donanımlı ayni şekilde bir araç beğendim ve toyota beni gerçekten cezbetti sizce off road için hangisi...
S.a arkadaşlar şuan bende off road donanımlı suzuki vitara 1.6 3k jeep Var fakat hirpalanmis bir arac beni bu araçtan soguttular toyota hilux 2.4 benzinli 1991 model araç gayet temiz off road donanımlı ayni şekilde bir araç beğendim ve toyota beni gerçekten cezbetti sizce off road için hangisi...