toyota hilux mu suzuki vitara ki

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sercanblk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,043

sercanblk

Yeni Üye
S.a arkadaşlar şuan bende off road donanımlı suzuki vitara 1.6 3k jeep Var fakat hirpalanmis bir arac beni bu araçtan soguttular toyota hilux 2.4 benzinli 1991 model araç gayet temiz off road donanımlı ayni şekilde bir araç beğendim ve toyota beni gerçekten cezbetti sizce off road için hangisi tercih edilebilir

Ynt: toyota hilux mu suzuki vitara ki

Hıluxle vitara çok farklı araçlar kıyas edilemez bence hılux benzinli demişsınız 2.2 benzinli olanları 1991 model güzel araçlar hatta birtane 35 lastıklı yapılı var(15.800tl ) arazide yapamacağı yoktur ama ciftkabin kamyonet direksyon hidrolık değil hidrolik yaptırmanız lazım oda 1000-1500 tl mal olur(yaptırmam derseniz hidroliksiz eziyet olur) vitara zaten üzerinde hidrolik direksyon işin en önemlisi butçeniz bence tek araçmı kullanacaksınız yok ikinci araç olarakmı yada şehiriçinde kulanılacakmı toyota hılux efsane bir araçtır ama önemli olan sizin neye ihtiyacınız olduğu bunu iyi düşünüp öyle karar verin

Merhaba,her arac offroadda hirpalanabilir.Vitara'da,Hilux'te.
Onemli olan araziden dondukten sonra bakimlarin yapilmasidir.
Siz cok saglam olan Toyota'yla bile araziden dondukten sonra bakim yapmalisiniz.
Bakmazsaniz o da sizi bir sonraki seferde olmayacak yerde uzebilir.
Vitara gerek tamiri,gerek servisi ve parca bulunabilirligi ile hicte fena bir arac degildir.
Toyota ise ayni parcayi ayni sartlarda daha uzun sure kirilmadan idare eder.
Erkan arkadasimizin dedigi gibi ikisi farkli kategorideler.
Biri kamyonet,her yil vizeye girer,yakiti,vergisi daha yuksektir.
Digeri malum bir cok yonden daha ekonomiktir.
Eger masraf edip donanimlari zorlu sartlara uyarlayacaksaniz ikisi de is yapar.
Vitara'niz kisa oldugu icin bircok yerde(park etmede,tepe ustu gecislerde)avantajlidir.
Kopeginiz varsa,sik sik esya yada malzeme tasiyorsaniz Hilux avantajlidir.
Sizin agir offroad yapma veya tek arac kullanma vs gibi kriterleri degerlendirmeniz lazim.
Yok icime Vitara ile ilgili kurt dustu,Hilux ilede isik yandi derseniz biz ne desek bos.
Hidrolik direksiyon,klima vs olaylarini da yabana atmayin.
Elinden 92 ve 98 Vitara 5 kapi ile Skystar gecmis biri olarak sahsi fikirlerimdir.
Hilux'u ise kisa sureli arazide kullanmisligim vardir.Hakkinizda hayirlisi olsun.

A.selam sn Arkadaş Toyata amcam arazide tam bir canavar ama şehirde durum farklı 2.arac olrak tam yerinde.Vitarada yabana atılamaz.Mesele Tamamen ARPA meselesi.Hayrlısı ne ise o olsun.

Öncelikle Yanıtlar İçin teşekkürler Arkadaşlar SuzukiM Zaten var 3K arazide güzel fakat beni araçtan soguttular daha önce aldığım arkadaş çok yıpratmış o yüzden değişiklik yapmak istedim şuan ikiside bende ama suzuki yi çıkarmak istiyorum elden hilux de aşırı temiz orman Müdürlüğünden çıkma fajat orjinal 53binde araç ve korunmuş müdür arabasıymıs çok diri ve dik duruyor 91 model arabalara göre benim de fikrimi degistiren bu temizliği oldu suzuki full off road için tasarlanmış tek eksiği vinç onada gerek duymadım bwarm vinç var takmadim onu da hem bildiginiz üzere arazide yük almak lazım yanınıza hilux pikap olduğundan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Sn.arkadaş zaten kafa koymuşsunuz,bence imkanınız varsa böyle temiz bir arac fiyatı bütcenizin dahilinde ise fazla uzatmadan alınız derim. Vitarayı da bir hal yoluna koyarsınız.neren katılıyorsunuz bilmiyorum.ist .Anadolu yakasında iseniz önerceğim arkadaşlar var.Kolay gelsin.

Alıcı varsa piyasa değerinden aşağıya vereceğim en son 17.000 vereceğim verdiğim galeri arkadaşımın telefon ile irtibat bana olursa daha iyi olur 0543 552 65 35 sercan bölek www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1998-suziki-vitara-offroad-112498403/detay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri