Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Planlamakta oldugum gezime 9 agustosta basladim gezi planlarina konu acmistim hatta Sarajevo-podgorica-kotor diye , sarajevoya gectim ordan da podgoricaya gececektim, gectim de ama reservasyonumun olmadigini solediler ve bir ton sacma yoru ile karsilastim ve beni sarajevoya geri...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
selamlar , adım ersen üniv. son sınıf ögrencisiyim ve diger arkadaşlardan da hala yardım beklemekteyim saraybosna-kotor-podgorica için =)
Ynt: Saraybosna - Podgorica - Kotor
bildigim kadarıyla iki ülkede vize istemiyor...sormak istedigim ekstradan yanıma almam gereken evrak varmıdır? otobüsle gitmek daha az masraflı olacaktır elbet benim için ? sarajevo dan kotor a direkt otobüsler varmıdır ? yani istedigim zaman...
merhaba
antalyadan uçakla saraybosna ordan da kotor yakınlarında olan dobre vode ye gitemyi planlıyorum agustos ayının ilk haftasında .Sizlerden fikir alış-verişinde bulunmak istedigim noktalar saraybosnada podgorica ya mı direk geçsem daha mı iyi yoksa saraybosnadan kotor a mı geçersem daha...