serhat81 kullanıcısının son içeriği

1. S

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Onur bey, Öncelikle hoşgeldiniz demek istiyorum. Aracımı ben henüz çok yeni satın aldım, bir kaç sorum olacak size.. Beni cep telefonumdan arayabilir misiiz rica etsem? 532 727 46 31.. Saygılarımla, Serhat TÜRK.
  2. S

Herkese selamlar. 2004 Td4 ES

Ynt: Herkese selamlar. 2004 Td4 ES Merhaba, Yardımcı olabilecek kimse yok mu? Freelander TD4 olan bir arkadaşım bana cep numarası verebilir mi? Syg. Serhat.
  3. S

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Merhaba, İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Mutlaka gezilerde olacağım. Sevgi ve saygılarımla, Serhat.
  4. S

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Merhaba, Serhat TÜRK 2004 TD4 ES İstanbul. Herkese saygılar, Serhat.
  5. S

Herkese selamlar. 2004 Td4 ES

Herkese Merhaba, Tüm üyeleri selamlarım. Aracımı yeni aldım. Sizlere danışmak istediğim bir kaç konu var.. 1-Aracımı alırken ekspertiz raporunda ve bana da sözlü olarak belirtilen bir durum var.. Aracımn 2nci ve 4ncü enjktörü fazla işiyormuş. Değişmeliymiş, sağlıklı olması için takım olarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri