Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bolu - Yedigöller Yolu Hakkında
Dun (18-05-2014) yedigoller uzerinden boluya gectik pazar gunu olmasi sebebi ile yol vizir vizir isliyor buyuk bir bolumu stablize olmasi konforlu bir yolculuk yaptirmaz.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ynt: Bolu - Yedigöller Yolu Hakkında
Yedigollerden sonra boluya direk gecip golcuk golune gitmek harika olacakti
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu hafta sonu (18-05-2014) yedigöller, gölcük gölü ve abant gölü gezisi yapacağız. İstanbul istikametinden düzce yığılca yolu ile yedigöllere varacagız fakat yedigöller bolu arasındaki yol ne durumdadır bilemiyorum Yığılcada bir arkadasım biraz arastırdı ve yolun acık olduğunu öğrendi ama ben...
Ynt: Offline Gps Tracking Programı Hk
uzun süre önce oruxmaps ten google haritaları kaldırıldı bende haritaların kaynak dosyasının eski hali mevcut yeni dosyayi silip eskisini atarak kullanıyorum
https://www.dropbox.com/s/tpqhcqssm2lsssv/onlinemapsources.xml
dropboxta paylaştım sizlerde...
Ynt: Bölgesel Orman Yol ve Patika Haritası
Ben arazide cep telefonumdan google maps uygulamasını kullanıyorum çok ormanlık ve dağlık yerlere gitmediğim için telefon cekim problemi olmuyor. genelde balık tutmaya göllere gittiğimde gölün etrafındaki yolları patilaları görmemi sağlıyor :)