serhatxx kullanıcısının son içeriği

1. serhatxx

Defender Toplama- Alma Yardim Lütfen!

Nekadar standart olarak olaya yaklaşsanızda birazcık basınca gitsin istiyosanız tdi yada bd30 motor takılı araç alın bir süre sonra x kişinin defenderi 12litre yakıyor-muş lpg de diye ayar üstüne ayar gazcı gezer sinir olursunuz temizi dizel almak ne yaktığı ne gittiği belli hava ısındı çekmiyo...
  2. serhatxx

Defender 90 Hakkında

Kesme konusunda fikrim orjinal herzaman orjinaldir ancak bu kesme işinide gerçekten ehli şekilde yapanlar var usulüne uyuldukça problem olacağını düşünmüyorum series şasesi üzerine defender inşa etmek çok mantıksız bir eylem olur sebebi ise series makaslıdır ve defender şasesine göre daha dardır...
  3. serhatxx

Çok Acil Bilgi Defender

Kesinlik iki tane parçayı getirdim 2 ayda geldi geliyomu geliyo ama zaman alıyo insanı soğutuyo bazen
  4. serhatxx

Çok Acil Bilgi Defender

daha kullanılabilir bir series almanızı tavsiye ederim series olacaksa söylendiği gibi series ile defender farklı araçlar bu araç melez series 3 kullanmaktayım arayıp bulamadığım mekanik parçası olmadı sıfır olarak aldım genelini parçaların bulamadığımı yurtdışından getirttim bütçenizle doğru...
  5. serhatxx

Series 2a Aliyorum

en kısa zamanda hayırlısı olması dileklerimle:smiley:
  6. serhatxx

Series 2a Aliyorum

facebook vb gruplarda da arama yapabilirsiniz tavsiyem bildiğim birkaç araç var 109 çöl tavanlı paylaşabilirler aramanıza istinaden,buradaki gerek defender gerek series konularını okuduğunuzu varsayarsak kafanızda alacağınız araca ne masraflar yaparak kullanılır hale getireceğiniz canlanır ona...
  7. serhatxx

Series 2a Aliyorum

Dediklerinize bakılırsa aracın durumu kötü vites topuzu panjur vs bunlar bulunur şeyler dert etmeyin ancak kaportaya giricem derseniz zorlu süreç bekler bende sizin gibi çöl tavanlı bir seri 3 ü kafama koymuştum aldım muayneden geçsin diye sarı siyah dıştan bıyadım bütün şaseden mekaniğe kadar...
  8. serhatxx

Series 3 Karbüratör

merhabalar,series 3 2,25benzinli aracım benzinde problemli çalışıyordu benzin otomatiği ve karbüratörü yeniledim britpart karbüratör alıp taktım aracımdaki sorun halen devam etmekte ayarı yapıldı düzelir gibi oldu şuan gene tekliyerek çalışmakta ancak benzindeyken aracı lpg anahtarını orta...
  9. serhatxx

Series 2a Aliyorum

Parça konusunda benim arayıp bulamadığım birşey olmadı rahatlıkla bulunuyor yardımcı olurum hatta bunun için istanbulda olsaydınız baya bi görüşüyor olurduk tekrardan kolay gelsin..
  10. serhatxx

Defender 110 Kasa Değişimi.

aracınız ruhsatta ne olarak geçiyor 5 kapı otomobil ise muaynede sorun çıkartabilirler bunu daha önce yapanlar en iyi yönlendirmeyi yapacaktır
  11. serhatxx

Series 2a Aliyorum

selamlar aracınız şimdiden hayırlı olsun ozaman seriesler çok keyiflidir umuyorumki aracınız çöl tavanlı bir 109 dur öyleyse tadından yenmez artvine kadar sürerek gitmek 10 sene yatmış bir series için biraz hayaldir zira araçtaki karbüratör benzin otomatiği diyaframları vs kötü durumdadır...
  12. serhatxx

Şanzıman Değişikliği

Motorun öne alınması gerekiyor şanzuman değişikliği için sağlıksısı bu şekilde oluyo diye biliyorum ancak seriesin ön panjur kısmınında defendere çevrilmesi gerekiyor
  13. serhatxx

Yardım Lazım Land Seri 3

hayırlı olusun o halde,sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince destek olurum
  14. serhatxx

Yardım Lazım Land Seri 3

Selamlar bende 73 model series 3 topladım aracı muayneden geçirene kadar ilk başta yürüyen aksam frenler elektrik elden geçmesi gerekiyor nasıl bir şekilde toplamayı düşünüyosunuz bilmiyorum ancak en iyi şartlarda 6-7bin civarı bişeyler harcamanız gerekecektir bu söylediğim sadece muayneden...
  15. serhatxx

Series 3 Yağlama Şartları Isıtma Soğutma Aksamı Hakkında

Ynt: Series 3 Yağlama Şartları Isıtma Soğutma Aksamı Hakkında Tesekkurler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri