Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)
Harcanan emek ortada katılımcılar unutulmayacak güzel anlar geçirmiş .Bizim gibi katılamayanlarada ancak netten izlemekle yetinecek.
inşallah bundan sonraki böyle muhteşem organizasyonlara katılmak...
Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı
Ramazan usta bayağı meşgul maaşallah .Benim sormak istediğim en kötü şartlarda araç atölyede kaç gün kalıyor.
Ynt: 4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir?
Herkese hayırlı tartışmalar dilerim.Aracım 2005 model yaklaşık 160.000km'de sürekli şehir içi ve kısa mesafede bilgi ekranındaki göstergeyi (100km'de lpg sarfiyatı) 22 lt'den aşagıya düşüremedim. Pandipieri (Serkan hocamın) sarfiyatını duyunca...
Ynt: Yeni aracım vx100
Maaşallah çok güzel oluyor Allah nazardan korusun.STT'ler de inanılmaz yakışmış.Konunun tamamını bir solukta okumaya çalıştım ama gözden mi kaçırdım? Özgür bey lastik ebatları ve konulan parçaların maliyaetleri hakkında biraz bilgi verirseniz;bizim gibi sizlerin izinden...
Ynt: 2006 Model LC için Jant Yardımı
Urfi bey Allah kazasız belasız bol çamurda kullanmayı nasip etsin sabırsızlıkla yapacaklarınızı bekliyorum.Ben de 2005 VX 100 var ben de yükseltme yapmadan takılabilecek maximum lastik ebadını merak ediyorum.
Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.
Erkut bey öncelikle aracınız hayırlı olsun Allah kazası belasız kullanmayı nasip etsin . LPG konusunda bende Cihan abi'nin tavsiyesi Memduh ustaya taktıdım ve çok memnunum.
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)
Serkan hocam yapmış olduğunuz bu büyük sosyal etkinlikte elde olmayan sebeplerden dolayı katılamadık;kalbimiz daima bu tür etkinliklerin çoğalması . İnşallah bir dahakilere . Katılımcı arkadaşların...
Ynt: işte benim LC FJ 73
Aracınız çok güzel maaşallah ben bu aracı 3. sitede(Bornova) görmüştüm 3-4 yıl önce gerçekten çok diri bir araç .Allah kaza bela vermesin.
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)
Cem bey doğum gününüz kutlu osun.Ben de eski TD 5 yeni VX100 kullanıcısı olarak bu konuyu okurken inanılmaz keyif alıyorum . Cihan abi kendi yaşadıklarını yazarken ben de kendimden bir şeyler görüyorum . Siz çok yaşayın inşallah.....
Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi
Geldim Serkan hocam hiç yalnız bırakırmıyız sizleri.İzmirde hem iki tane Serkan hem de iki tane VX100 maaşallah aramızdan geçenler dilek dilesinler mesela bir toyota olabilir .İnşallah herkese Allah birgün VX100 nasip etsin
Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi
40 Serisi
Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul
Ergün ÜÇYAŞAR 1983 Land Cruiser FJ40 İstanbul
Heytem Dağıstanlı 1984 Land Cruiser FJ40 İstanbul
Ali ilkbahar 1978 Land...
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...
Kendisini şahsen tanımak nasip olmadıysada ; yazdıklarını okudukça sanki yıllardır tanıyor gibiydim.'Her ölüm erken ölümdür' Allah mekanını cennet, geride kalanlara sabır versin..
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
Herkese merhaba çok güzel bir gezi olmuş maaşallah.Bende katılmak isterdim ama hala arabanın işleri bitmedi yarın daha vize var bakalım kısmet artık seneye inşallah. Serkan hocadan dinleriz artık kedi ciğer...