sertaç UYUĞ kullanıcısının son içeriği

1. S

ATAYURT.. ulan bator-harhori-orhun....MOĞOLİSTAN

Ynt: ATAYURT.. ulan bator-harhori-orhun....MOĞOLİSTAN Serdar Bey, ayrıntılı bilgiler için çok teşekkürler... uzun zamandır gitmek istiyorum iyi oldu bu bilgiler.:)
  2. S

Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011)

Ynt: Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011) fotoğraflar ve bilgiler için teşekkürler...
  3. S

ATAYURT.. ulan bator-harhori-orhun....MOĞOLİSTAN

Ynt: ATAYURT.. ulan bator-harhori-orhun....MOĞOLİSTAN Merhabalar Serdar Bey, Moğolistan konusunda yeni teknik bilgilere ihtiyacım var. Rotalar, kalınacak mekanlar hatta fiyatlar... Bizimle paylaşırmısınız..Şimdiden teşekkür ederim...
  4. S

Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili

Ynt: Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili Balık yemek için karine balıkçısı Erdo (erdoğan yazgan) ın yeri iyidir. Kışın daha bir güzeldir...Yalnız dikkat edin erdo biraz değil bildiğin delidir...
  5. S

Angkor Wat

Ynt: Angkor Wat sayın keyif... kusura bakmayın cevap veremedim.... 25 usd + 2 fotoğraf doğrudur... vietnam ve laos konusunda peki bir bilgim yok...Sadece yabancı forumlarda yazan bilgilere göre vizenin gümrük kapılarında alındığını okudum.fakat tc vatandaşlarına nasıl bir uygulama var...
  6. S

Angkor Wat

Ynt: Angkor Wat
  7. S

Angkor Wat

8. S

Angkor Wat

9. S

Angkor Wat

10. S

Angkor Wat

11. S

Angkor Wat

Çocukluğumda ansiklopediden görüp “buraya gideyim ben” dediğim yeri görmek balayımda nasip oldu. Eşimle beraber izmirden yola çıkıp sırayla İzmir-İstanbul-bangkok-Siem reap yapıp ankgor wat’a ulaştık. İyi bir organizasyonla evden çıkıp ,17 saat içinde otelimize vardık. Seyahatin teknik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri