Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L200 Hakkında Sorularım
Peki Bu İnstyLe Modeli ile Magnum Modeli ARasındaki Farklar Nedir Net olarak Söyleyebilirmisiniz? İnstyLe En Full Model Die biliorum.Magnumla Farkları Nelerdir??
Ynt: Bizim Gaymonetlen Lopez Yolları - 13 Mart 2011
Bir sorum daha olacak sizi yoruyorum ama 2007 üstü L200 lerin Magnum ile İnstyLe modeli arasında ne fark war? birde İnstyLe modelleri 178 Hp olması lasım fabrika cıkışlı sitesinde yazdıgına göre bazısına bakıorum bu oran tutuor bazısının...
Ynt: L200 Hakkında Sorularım
Bana intense instyle ve magnun arasındaki farkları anlatırmısınız? birinde diff lock warmıs ama bazı topiclerde instyle modelindeki astc dif lockdan daha ii diorlar Off road ve şehir içinde(çoğunluk şehir içi)kullanacak biri için hangi model daha iyi gider..Şimdiden...
Ynt: Bizim Gaymonetlen Lopez Yolları - 13 Mart 2011
Bana intense instyle ve magnun arasındaki farkları anlatırmısınız? birinde diff lock warmıs ama bazı topiclerde instyle modelindeki astc dif lockdan daha ii diorlar Off road ve şehir içinde(çoğunluk şehir içi)kullanacak biri için hangi model...
Merhaba.Ben 2-3 Ay içinde L200 Almayı düşünüyorum.Fakat İnternette araştırıyorum 50 çeşit L200 Var En güçlü En Donanımlı L200 Hangisidir?Siz Ofroad için hangi modelinin önerirsiniz?Hangisi ofroad en iyi modelidir?Modifiyesiz arıyorum manuel.40-45 Limitim war Temiz L200 bulabilirmiyim 2007 ve...
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu
Mrb.. Bütün Resimlere Bakıp Yorumları Okudum Fakat Birkaç Sorum Var Burdan Sormak İsterdim Ama Çok Zor Msn Adresiniz Yada Facebook'unuz WArmı Varsa beni EkLermisiniz? Şimdiden Teşekkür Ediorum
Sertaç Zaim
Srtch_z@hotmail.com