Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ?
Eğlenceli bir yazı dizisi olmuş. Allah kolaylık versin. Devamını bekliyoruz :)
Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)
Şahane bir yazı dizisi olmuş. Resimlerde ayrı güzel. Keyif aldığınız belli. Devamını dilerim. Sağlıcakla :)
Ynt: Ekrandaki Reklam Okumaya Mani Oluyor
Malesef şu an cepten şifremi ve kullanıcı adımı giremiyorum. Gezenbilir ana sayfayı tıkladığım anda facebookta bizi bulun penceresi geliyor ve ekranı kapatıyor.( bu mesajı laptoptan yazıyorum)
Ynt: Ekrandaki Reklam Okumaya Mani Oluyor
Bende mobil olarak opera mini kullanıyorum. Facebook eklentisi her sayfada ekranın orta yerinde kalıyor. Bazen küçülüp sağ kenara yanaşıyor. Var mı acaba bir çözümü? Saygılar.
Ynt: Amanoslarda Eski Yola Yeni Bir İz Daha
Tebrik ederim. Çok güzel akıcı bir anlatımla yazılmış, resimlerle süslenmiş bu hikayeyi bir solukta okudum.
Ynt: bu ne kadar ilgi böyle
keşke bi pajerom olsaydıda size yardımcı olabilseydim yazılan mesajlar bazen ilgi uyandırmıyor ne hissettiğinizi anlıyorum ???
arkadaşlar benim merak ettiğim karanlıkta nasıl video çekebilirim?youtube da izlediğim bir videoda sony marka bir makina doğadaki hayvanların davranışları çekiliyordu. ama video kameramı yoksa kompakt fotoğraf makinasımı anlayamadım.bana böyle kompakt boyutlarda bir makina lazım ama bu konularda...