sesveren kullanıcısının son içeriği

1. S

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Eğlenceli bir yazı dizisi olmuş. Allah kolaylık versin. Devamını bekliyoruz :)
  2. S

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) Şahane bir yazı dizisi olmuş. Resimlerde ayrı güzel. Keyif aldığınız belli. Devamını dilerim. Sağlıcakla :)
  3. S

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Hayırlı olsun. gülerek kullanın.
  4. S

Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-af

Ynt: Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-afyon-esk. Elinize ,ayağınıza sağlık. Sayenizde gezmiş kadar olduk :)
  5. S

Discovery Toplama

TRT belgesel garaj- oto sanayi belgeseli şuan yayında. İyi seyirler
  6. S

Ekrandaki Reklam Okumaya Mani Oluyor

Ynt: Ekrandaki Reklam Okumaya Mani Oluyor operaya özgü sanırım. Diğer şekilde bağlanınca öyle olmuyor. Teşekkürler.
  7. S

Ynt: Ekrandaki Reklam Okumaya Mani Oluyor Malesef şu an cepten şifremi ve kullanıcı adımı giremiyorum. Gezenbilir ana sayfayı tıkladığım anda facebookta bizi bulun penceresi geliyor ve ekranı kapatıyor.( bu mesajı laptoptan yazıyorum)
  8. S

Ynt: Ekrandaki Reklam Okumaya Mani Oluyor Bende mobil olarak opera mini kullanıyorum. Facebook eklentisi her sayfada ekranın orta yerinde kalıyor. Bazen küçülüp sağ kenara yanaşıyor. Var mı acaba bir çözümü? Saygılar.
  9. S

Amanoslarda Eski Yola Yeni Bir İz Daha

Ynt: Amanoslarda Eski Yola Yeni Bir İz Daha Tebrik ederim. Çok güzel akıcı bir anlatımla yazılmış, resimlerle süslenmiş bu hikayeyi bir solukta okudum.
  10. S

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Allah emek zayiliği vermesin. Heyecanla takip ediyorum.
  11. S

18 Mart Şehitlerimizi Anma Günü

Ynt: 18 Mart Şehitlerimizi Anma Günü Allah rahmet eylesin. Ruhları şad olsun.
  12. S

bu ne kadar ilgi böyle

Ynt: bu ne kadar ilgi böyle keşke bi pajerom olsaydıda size yardımcı olabilseydim yazılan mesajlar bazen ilgi uyandırmıyor ne hissettiğinizi anlıyorum ???
  13. S

Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili

Ynt: Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili buraya bi takip atalımda gezi rotama eklerim sonra ;D
  14. S

Çinden Alışveriş Dealextreme.com

Ynt: Çinden Alışveriş Dealextreme.com bu lyQUS adlı siteden alışveriş yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor ( gümrük vs...) acaba
  15. S

karanlıkta çekim yapmak

arkadaşlar benim merak ettiğim karanlıkta nasıl video çekebilirim?youtube da izlediğim bir videoda sony marka bir makina doğadaki hayvanların davranışları çekiliyordu. ama video kameramı yoksa kompakt fotoğraf makinasımı anlayamadım.bana böyle kompakt boyutlarda bir makina lazım ama bu konularda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

SON KONULAR

Geri