Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler gösterdiğin ilgi için. Arap ülkelerini gezerken renk renk örtüleri, gittiğim ülkenin bağlama tarzında takıyordum. O güneş altında cidden gerekiyor bu. Üzerini sürekli ıslatıyorsun, klima etkisi yaratıyor. Beyzbol şapkasıyla gezmek garip kaçacaktı sonuçta.
Tuhaftır, Türkiye'de bunu...
Yaklaşık iki yıldır siteye girip bakmıyordum bile. Yeni üyeler bilmez, teknik sorunlar yaşanıyordu, doğrudan siteye ekleme yöntemiyle paylaştığımız fotoğraflar silinmişti. Benim konularımda çok sayıda fotoğraf vardı, onlar görünmeyince anlatımların değeri kalmıyordu. Küstüm ve paylaşım yapmayı...
Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland
Trakai
Vilnius’un batısında yeralan Trakai kasabasının varlığından, yıllar önce National Geographic izlerken haberdar olmuştum. Bir kadın kıbın denen yemeği hazırlarken atalarının Asya’dan buraya göçtüklerinden...
Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland
Üç Baltık ülkesinin üç şehri Vilnius, Talinn ve Riga'yı sevdim ben de. Çok kalabalık ve büyük değilller ve adamlar tarihi mirasa güzel sahip çıkıyorlar. Rusya'ya doğru gidiyorum diye Kaliningrad'a girmemiştim...
Yaşar Hocam, umarım güzel ve maceralı bir yolculuk olur :) Kazakistan tarafları içimde uktedir. Paylaşımları hevesle bekleyecegiz..
Beğendiğinize sevindim.. Yolculukları yazmaya öncelikle kendim ileride...