Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavan İle Batı Karadaeniz Turu
Hepinizden özür dilerim. Vında oluşan bir sorun nedeniyle sizlere ulaşamadım. Konya Kayseri Sivas Tokat Amasya Kastamonu Cide Bartın Safranbolu Karabük Devrek Zonguldak Ereğli şu anda akçakocadayım bir şekilde özür dilemek için sizlere ulaştım. İLK FIRSATTA...
Değerli dostlar bir saattir siteyi dolaşıyorum 4.8.2013 günü Antalya finikeden hareket edip hali hazırda TOKAT ta devam eden gezimi nerde sizlerle paylaşacağımı bilemedim. Burda devam edeyimmi bilgisi olanlar yada moderatörlerimiz beni yönlendirsin.
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Daily Camper - Halil Çaydaşı (seyyah halil)
Teşekkürler Adil beyciğim. Arkadaşlarda sanırım özledikleri için arıyorlar. Galiba bizde zaman zaman kaytarıyoruz. Sanırım buda çocukluğumuza duyduğumuz özlemden kaynaklanıyor. Hani o zamanlar her fırsat...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Daily Camper - Halil Çaydaşı (seyyah halil)
Değerli karavan dostlarım haklısınız kaybolmuş gibiyim. Sizlerden ayrı kaldığım için çok üzgünüm. Bu aralar güneş enerjisi ile meşgulüm. eğer sonlandırabilirsem ve randıman alabilirsem sizlerle detaylı olarak...
Ynt: İVECO 50.C.13 ARIZA BİLGİSİ
Değerli dostum kıymetli bilgileriniz için içtenlikle teşekkür eder sağlık dolu bir ömürde bol kazançlı günler ve mutluluklar dilerim.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgelmişler bu geniş aileye Dalın bakalım içeriye neler bulacaksınız................
Ynt: T4 Bilgi Paylaşımı
Rabbim daha iyilerini siz karavan sever dostlarıma nasip etsin. Onun içinde yaşamayı seviyorum. Bazen evin önünde bile içinde yatıyorum.
Ynt: T4 Bilgi Paylaşımı
Adem bey eşekkürler ben 2010 yazı iveco 50c13 alıp yaptırdım ve 8 aydır geziyorum ve ahir ömrümde iyikide geç kalmamışım diyorum hayat buymuş meğer tüm dostlara bu vesile ile saygı ve selamlarımı sunuyorum.
2010 da yaptırmış olduğum karavanımın aracı İveco 50c13 ün orjinal bir arızası hakkında edindiğim tecrübeyi siz dostlarımla paylaşmak istedim. 30.01.2010 pazar gün günübirlik kısa bir kar gezisi için yola çıktım 35 km bol rampalı bir yolda kar görmek için ilerlerken araç 5.vitesde giderken...
Ynt: Gezenbilir Voswagencileri Buluşsa Nasıl Olur?
Merhaba vvw dostları gönlüm sizin yanınızda ama ben transportr ımı sattım karavan yaptırdım. Ama hala arabamı unutamadım. ONUNLA GEZMELERİM DAHA MACERA DOLU daha heyecanlı idi. Karavanla daha sakin ve oturaklı oluyor buda acaba yaşlanıyormuyum...
Temiz su deposunu yatağın altına yatay olarak 20 cm yükseklikte 320 lt olara yerleştirdik. İçine çalkantı olmasın diye enine ve boyuna kanatlar koyduk. Pis su depolarını ARACI yukarı kaldırıp mazot deposu alt...
Yaşam aküsü 8-10 saat idare ediyor buzdolabı çok büyük ondanmı neden bilmiyorum. Çare araştırıyorum daha uzun gitmesi için. SU DEPOLARI : Soğuk su 320 lt tuvalet 130,mutfak 80, banyo100 lt Banyo suyu brulör...
Taban döşeme konusunu atladık. Haklısınız. Arabanın koltoklarını söktüğümde tabanda kaplı deniz suntası çıktı. Omasraftan kurtulduk. Yapım sırasındada tabana boydan boya minoflo döşendi. Hiç parça konmadıki...