Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xforce modeli var bizde bu arac uzun yolda 1 depo ile 800 km yapar ve dogru lastik secimiyle arazide yolda birakmaz sorento land a gore 0 sorunlu bir aractir motor bakimliysa sorun cikartmaz ve servis maliyetleri de normaldir
Sorento da 140 bg lik modeli ve 170 bg lik modelleri bulunmakta bu modellerde 2h 4h 4l olmak uzere tam arazi sanzimani bulunmaktadir 4h de tam kilitlemiyor malum ama 4l de araba tamamiyle farklilasiyor
Geçenlerde aracımı ustaya götürdüm ve oksijen sensörünün olmadığını ve yakın zamanda arıza yapabileceğini söyledi . aracım lpg de 30 litreyle 200 ile 190 km arası yol yapıyor ama normal 2000 ile 2500 dd ile giderken kafasına göre silkeleme bazen çok daha iyi performans alıyorum . Kaliteli bir...
Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi
Dizel büyük motor birde arazi aracı olunca insanlar tedirgin davranıyor . Çip uygulamasıyla birlikte çok daha başarılı bir vitara olacağına inanıyorum .
Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi
xl7 2,0 hdi Modeline 109 kw belirtilmiş 109 kw 148 beygire denk geliyor ama çoğu yerde 109 beygir olduğu belirtiliyor çip uygulamalarında maximum 148 beygire çıkartılmış . Genel olarak motor gücü 109 kw mıdır ?
Ynt: Araç, Benzin ve Gazı Birlikte Yakar mı?
Benim başıma gelen durumda rampa inişlerinde gaz vermezsem benzine geçiyor gaz verdiğimde tekrar gaza geçiyor .
Ynt: Ön Vinç, Araç Muayenesinden Geçer mi?
bu işten anladığımtampon köşeli olmazsa çeki halatı ruhsata işli değilse ama çok ben burdayım demiyorsa geçerim muayneden bumudur ...
artık arabalarda standart olen şeyler bunlar