sibell kullanıcısının son içeriği

1. sibell

Tekirdağ; Yeniköy - Uçmakdere Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

Ynt: Tekirdağ; Yeniköy - Uçmakdere Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009) Cok güzel yürüyüs olmus...paylasim icin cok tesekkürler... en azindan biz katilma imkani olmayanlarda fotolarla yasiyoruz...ne mutlu sizlere...
  2. sibell

BUDAK; Bursa Uludağ Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

Ynt: BUDAK ; Bursa Uludağ Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009) Evet güzel bir yürüyüs olmus gibi...fotolar harika...doga harika...insallah bir gün ben de... Paylasim icin cok tesekkürler...
  3. sibell

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları Bu fotograflar müthis gercekten de harika ötesi...paylasanlarin ellerine emeklerine saglik...
  4. sibell

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları Bu fotolar harika...cok tesekkürler bu güzel paylasim icin...elinize saglik...
  5. sibell

Deretepe Dağcılık; Kavaklıdere Köyü - Nif Kulübe Kampı (29 - 30 Kasım 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Kavaklıdere Köyü - Nif Kulübe Kampı (29 - 30 Kasım 2008) Cok güzel ve keyifli bir gezi olmus....fotolara baktikca sizlere imreniyorum yaa...achhh achhh benim de bir gün vaktim olcakta bu tür etkinliklere katilabilcem mi :-[
  6. sibell

Ankara - Karagöl'de Sonbaharın Renkleri (19 Ekim 2008)

Ynt: Ankara - Karagöl'de Sonbaharın Renkleri (19 Ekim 2008) Orda olmak vardi simdi...Harika cok güzel Tesekkürler....
  7. sibell

Orienteering ve Doğa Yürüyüşü

Ynt: Orienteering ve Doğa Yürüyüşü siteye yeni üye oldum...o kadar güzel spor faliyetleri var ki...bunlardan biri de orienteering...hepsine katilmak geliyor icimden...ayrica sorunuz banaysa yani mersin de olusum...mersin dogum yerim...almanyada yasiyorum...
  8. sibell

Orienteering ve Doğa Yürüyüşü

Ynt: Orienteering ve Doğa Yürüyüşü Cok zevkli bir spor oldugu belli... Ama keşke koşarak değil de yürüyerek yapılsa ;D Şaka bir yana bir gün kendimi hazır hissettiğim de kesin katılacağım...
  9. sibell

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba. Sibel ben. Almanya'da yaşıyorum. Bankacıyım. Gezenbilir'i tesadüfen keşfettim, şimdilik sadece izliyorum. Belki ileri de gezip bilenlerin arasın da olurum... Görüşmek dileğiyle...
  10. sibell

Fotoğraflarla Kaz Dağlarında Trek ve Kamp (17-19 Mayıs 2008)

Ynt: Fotoğraflarla Kaz Dağlarında Trek ve Kamp (17-19 Mayıs 2008) merhaba,ben yeni üyeyim,seneye Türkiye de karavan camp i yapmak istedigimden goggle da aratirken sitenizi buldum ve hemen üye oldum...forumlarda gezerken fotolari gördüm..cok keyfli gectigi belliydi fotolardan...seker bayramin da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri