Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tekirdağ; Yeniköy - Uçmakdere Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)
Cok güzel yürüyüs olmus...paylasim icin cok tesekkürler... en azindan biz katilma imkani olmayanlarda fotolarla yasiyoruz...ne mutlu sizlere...
Ynt: BUDAK ; Bursa Uludağ Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)
Evet güzel bir yürüyüs olmus gibi...fotolar harika...doga harika...insallah bir gün ben de...
Paylasim icin cok tesekkürler...
Ynt: Deretepe Dağcılık; Kavaklıdere Köyü - Nif Kulübe Kampı (29 - 30 Kasım 2008)
Cok güzel ve keyifli bir gezi olmus....fotolara baktikca sizlere imreniyorum yaa...achhh achhh benim de bir gün vaktim olcakta bu tür etkinliklere katilabilcem mi :-[
Ynt: Orienteering ve Doğa Yürüyüşü
siteye yeni üye oldum...o kadar güzel spor faliyetleri var ki...bunlardan biri de orienteering...hepsine katilmak geliyor icimden...ayrica sorunuz banaysa yani mersin de olusum...mersin dogum yerim...almanyada yasiyorum...
Ynt: Orienteering ve Doğa Yürüyüşü
Cok zevkli bir spor oldugu belli... Ama keşke koşarak değil de yürüyerek yapılsa ;D Şaka bir yana bir gün kendimi hazır hissettiğim de kesin katılacağım...
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Merhaba. Sibel ben. Almanya'da yaşıyorum. Bankacıyım.
Gezenbilir'i tesadüfen keşfettim, şimdilik sadece izliyorum. Belki ileri de gezip bilenlerin arasın da olurum...
Görüşmek dileğiyle...
Ynt: Fotoğraflarla Kaz Dağlarında Trek ve Kamp (17-19 Mayıs 2008)
merhaba,ben yeni üyeyim,seneye Türkiye de karavan camp i yapmak istedigimden goggle da aratirken sitenizi buldum ve hemen üye oldum...forumlarda gezerken fotolari gördüm..cok keyfli gectigi belliydi fotolardan...seker bayramin da...