Sinan-06 kullanıcısının son içeriği

1. S

Uçakları Dinlemek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı.

Ynt: Uçakları Dinlemek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı. Bu kutuyu Türkiye'de satan bir firma var mı acaba? Nasıl temin edilebilir? Bilgi verebilirseniz memnun olurum. Sinan
  2. S

Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? Ben Ankara Esenboğa için aradım ama bulamadım. Sizin bildiğiniz bir link varsa öğrenmek isterdim. Tşk.
  3. S

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? Sizin yaşadığınız olaydan da anlaşılıyor ki, lisanslı olsanız da Allah sonunuzu hayır etsin. :-) Bu memleket böyle..
  4. S

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? Yaesu ürünlerini Türkiye'de satın alabileceğimiz bir firma var mıdır?
  5. S

Ynt: Uçakları Dinlemek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı. Konuşmaları dinlediğimde şunu anlayamadım doğrusu. Nasıl oluyor da bir sürü konuşma birbirine karışmadan ve birbirini takip ederek yapılabiliyor?
  6. S

Ssteminde ADS-B vericisi olan tüm yolcu uçaklarını dijital harita üzerinde izlemek ve konuşmalarını dinlemek aşağıdaki sitede mümkün hale getirilmiş. Uçakları harita üzerinde tıklayarak haklarında teknik bilgi de alnabiliyor. http://www.iststatus.com/ Kolay gelsin.
  7. S

Ankara'da kamp gezisi olacak mı?

Herkese selam! Eğer böyle birşey varsa atlamış olmamak için sormak istedim. Önümüzdeki bahar aylarında Ankara'da kamp gezisi olacaksa lütfen haberimiz olsun! Sinan
  8. S

Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş...

Ynt: Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş... Özür dilerim ama, otomobil, gps, çakı vs tüm bunlar kampçılık için elzem unsurlar. Ama işin içine TV götürmek giriyorsa ona piknik yapmak denir bence. Yine de, dediğiniz gibi tercih meselesi.
  9. S

İngilizce Bilenler İçin Yararlı Kamp Bilgileri

Ynt: İngilizce Bilenler İçin Yararlı Kamp Bilgileri Ne yazık, kimse yanıt vermediğine göre bu kadar insanın içinde hiç ingilizce bilen yok herhalde. İşte bizdeki kötü eğitimin sonucu.
  10. S

Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında Yurtdışına sürekli paket gönderen ve alan biri olarak söyleyebilirim ki, 'posta yoluyla getirtme' diye birşey yok. Gelen her posta, ne yoluyla gelirse gelsin (USPS, UPS, FedEx, vs), mutlaka gümrükten geçiyor. Gümrük inceliyor, gerek görürse paketi...
  11. S

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? Yanıtınız için teşekkür ederim. Ben Ankara Çayyolu civarında ikamet ediyorum.
  12. S

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? Arkadaşlar bizim evin bulunduğu mevkisi gereği alana inecek yolcu uçakları sürekli bizim üzerimizden alçalmaktadırlar. Benim de bu uçakların alanla yaptıkları konuşmaları dinleme arzum var. Acaba bu telsizle konuşmaları dinleyebilir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri