sinannasirli kullanıcısının son içeriği

1. sinannasirli

Bu Da Benim Willys Cj3b Jeep 1954 Model

HEr şeyı orjinaldir, hatta 6 volt dur hala..
  2. sinannasirli

Parca sorunu kesinlikle hele hele ülkemizde yaşamassınız. Sorun yaşarsanız Amerika'dan getirebilirsiniz. Parçalar diğer klasiklere veya modern araçlara nıspetle ucuzdir. Ben sorun yaşamadım renk ile ilgili beni ruhsatta yeşil renk yazıyor ve de zaten aracımın rengi haki değil :)
  3. sinannasirli

Tesekkurler.. Ne yardimimiz olursa...
  4. sinannasirli

Cj3b Için Yardım Istiyorum?

Halen kampana kullaniyorum. Herhangi bir fren ustasi sorununuzu cozer, jeepci bulmaniza gerek yok. Teker fren merkezlerinin resmini bulup bakin orjinal mi diye, onu anlamayabilir..
  5. sinannasirli

Orada yazana bakmayin benimkinde de 1400 yaziyor. Az vergi vermek icin zamaninda yapilmis seyler. Orjinal motoru ise hurricane F dir ve 2.2 litredir
  6. sinannasirli

2200 cc dir o motor :)
  7. sinannasirli

Bu arada 2000 motor derken motor degismis mi demek oluyor? Orjinal degil sanirim? Bu arada 80 km aracin son suratine yakin bir surat(difransiyeller veya sanziman degismis mi? Orjinal mi? Eger oyleyse farkedebilir) iyice elden gecirmeden o suratleri yakalamamani tavsiye ederim :)
  8. sinannasirli

Yaman jeep anadoluda, avrupada ise ulus otomotiv parca icin tek adresler. Bulunmayan aksesuarlar vsvs amerika, tam hangisi dersen walcks 4wd. Usta olarak ise ne yapmak istedigine bagli. Ama orjinal bir restorasyon dersen, iyici ogren parcalar neler neresi iyici ogren ve zamani bol, isten anlayan...
  9. sinannasirli

Willys Kontak Konumu

Cj3a ile bizim normal cj3b ler ayni yerde yani... Bu arada bir not bunlar mars gorevi gormuyor aslinda ayaktan mars ile calisiyor araclar(tam emin degilim senesinden bakmam lazim ama 55 e kadar filan ayakla calistiriliuyor normalde)
  10. sinannasirli

Willys Kontak Konumu

Kac senelerden bahsediyoruz? Bildigim kadariyla sol tarafta hic yok/konulmadi. Ama cj3a da sireksiyonun hafif sag ustunde, cj2a ise daha da sagda el frenin de saginda.
  11. sinannasirli

Santa Fe Hakkında

Ynt: Santa Fe Hakkında Duz vites benzinli motor muydu? Dizeller cunku sanirim sadece tiptronik oluyor? Gordugum 10 santa fe den 1 tenesi bile duz vites degil sanirim da.. Cok sanssizlik olmus
  12. sinannasirli

Santa Fe Hakkında

Ynt: Santa Fe Hakkında Bende istirkar devam... Hala kopamiyorum aractan 175.000 oldu :)
  13. sinannasirli

Boynu Bükük Kaderini Bekleyen Jeep Lerin Resimleri

Ynt: Boynu Bükük Kaderini Bekleyen Jeep Lerin Resimleri Bu wagonlar satilik mi hala? Ne istiyorlar acaba?
  14. sinannasirli

52 willys

Ynt: 52 willys Ne motor var uzerinde?
  15. sinannasirli

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Hakki bey, hayirli olsun gule gule kullanin, su gecirmezlik ne durumda yagmurda kullandiniz mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR