sistoskop kullanıcısının son içeriği

1. sistoskop

Yeni Bir Forester...

Ynt: Yeni Bir Forester... Bende ilk aldıgımda cok arastırdım. yıllık 10000 km yaptıgım icin lpg taktırmadım. İyi ki de taktırmamısım diyorum
  2. sistoskop

Forester yedek parca icin Ebay önerilebilir...

Merhaba, bu sitede arkadasların önerisi ile ebay dan yedek parca ve aksesuar bende baktım. Gercekten anlamlı bir ucuzluk ortaya cıkıyor. Basit bir örnek. Moonroof deflector arıyordum, yuksek hızda ciddi ugultu yapıyordu aracım Subaru türkiye deflector icin 198 euro + kdv dedi Ebay da orjinal...
  3. sistoskop

2011 forester benzin tuketimi

Merhaba belki faydası olur diye aracımın ilk 1000 km deki tuketim degerlerini yazmak istedim. 2.0 turbosuz otomatik aracımı ilk aldıgımdan 1000 km ye geldigimde bilgisayarda ort. 11,5 litre yazdı (1.trip ayarı) ayrıca sadece sabah ev-iş, aksam iş-ev (yaklasık 5 km git-gel toplam 10 km) net 100...
  4. sistoskop

2011 makyajlı kasa

Ynt: 2011 makyajlı kasa subaru nun sitesine baktım simdi, guncellemişler, limited yerine premium ismin vermişler. 10000 tl lik farklar neler bulduklarım, daha önce de soyledigim gibi dısarıda yan dikizde sinyal, ön ızgara, far yıkama, 17 inch jant. İceride de bluetooth, cift bolmeli klima...
  5. sistoskop

2011 makyajlı kasa

Ynt: 2011 makyajlı kasa Aynen öyle oldu...2 ayda arac eskidi :)
  6. sistoskop

2011 makyajlı kasa

Ynt: 2011 makyajlı kasa Bugun subaru nun resmi turkiye sitesi de yeni forester ları koymus. Sadece, dış görünüsteki makyajları koymuş. ama fiyat 9000 tl artmış. Sanırım 2 gune kadar icerideki degişimleri de koyarlar siteye. Bu kadar fiyat artısına degecek bir seyler olmalı.
  7. sistoskop

Forester Aksesuarları

Ynt: Forester Aksesuarları Çok guzel olmuş. Ellerine sağlık
  8. sistoskop

Lastik Basınçları...

Ynt: Lastik Basınçları... 2011 model otomatik benzinli 2.0 turbosuz. Aşağıdaki link demissiniz ama link göremedim...29-30 psi düşük degil mi?
  9. sistoskop

Lastik Basınçları...

Ynt: Lastik Basınçları... gercekten yzmıyor. Depo'da da kapıda da. Vermiş oldugunuz sitede de 225/55 17 yok. Simdilik 36 da dursun. :) bu sırada aksam vakti bagajı actıgımda forester ile ilgili basit bir eksiklik gordum. Bagaj ısıgı yok. Gercekten yok. Her tarafa baktım. Bu kadar basit bir...
  10. sistoskop

Forester Bagaj Filesi

Ynt: Forester Bagaj Filesi haklısın, sağ sol yan fileler yeterli bana. Hepsiburada.com da yok. baktım. Oem fileler var. Orjinal file boylarını bilsem belki çözecem. Ama file boylerını da bilmiyorum.
  11. sistoskop

Lastik Basınçları...

herkese merhaba, Belki basit bir konu olarak gelebilir. Ama aracımda (2011 forester) 17 inch 225/55 17 lastikler var. Belki inanmıyacaksınız ama aracın kitapcıgında bile lastik basıncları yok. (heryerine baktım saka gibi) sanırım normalde 16 inch jantla geldigi icin.(diger arkadasımın 1 yıl önce...
  12. sistoskop

Forester Bagaj Filesi

Herkese merhaba, 2011 model forester ım icin bagaj filesi ihtiyac oldu. Caddemotorsa da mevcut. Ama 10 tl lik fileye 75 tl fiyat istenince insanın içi gidiyor. Sorunu ekonomik olarak çözen arakdaslar var sa onlardan fikir almak istiyorum. Piyasadaki 10 tl lik fileler işe yarıyor mu? Tesekkur ederim.
  13. sistoskop

Bu tür ekipmanlar gerçekten işe yarar mı???

Hepsiburada.com da gezerken 1-2 ilan gordum. bu tur ilanlara inanmam sahsen ama o kadar yorum yapılmıs ki, sizin bir fikrinizi almak istedim. belki bunlara benzer ürün kullanmıssınızdır... Benim fizik mantıgım pek dogru bulmuyor...
  14. sistoskop

Lpg Zamlarından Sonra

Ynt: Lpg Zamlarından Sonra Siz bu işi yapıyorsunuz. Vialle nin sitesinde bahsettigi gibi diger lpg kitlerinden farklı bir yapısı var mı?
  15. sistoskop

Lpg Zamlarından Sonra

Ynt: Lpg Zamlarından Sonra Bende yeni 2011 forester ım icin bakıyorum, acıkcası subaru icin teleflexin özel bir ürün cıkarmadıgını farkettim. Subaru sanırım ticari ilişkilerle teleflex öneriyor. Vialle lpi yi arastırıyorum. bir fark var mı? ayrıca turkiye distribütörü Temsa, sabancı ismini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR