siyah_inci_03 kullanıcısının son içeriği

1. siyah_inci_03

Dünya Turu Için Bisiklet Toplama,kadro Seçimi

Çelik kadro almanızı tavsiye ederim.Bende Surly long hour trucker var.uzun süredir kullanıyorum verdiğim paraya değdi.Gerçi bisikleti hazır almadım.Her parçayı ayrı alıp kendim birleştirdim.Dünya turu gibi birşey düşünüyorsanız aliminyum parça önermem çünkü,yolda kırılan parça oldu mu aliminyum...
  2. siyah_inci_03

Türkiye - Kamboçya Planı..

Selam,imkansız değil.Doğa Can Yaman geçmişti oradan bisiklet nasıl aldı hatırlamıyorum.facebooktan belki kendisiyle irtibat kurabilirsiniz. Ben gittiğiniz rotada daha önce sürmedim.
  3. siyah_inci_03

Bisikletim Hakkında Bazı Önerilere Ihtiyacım Var, Deneyimli Biiskletçilerden Yardım Rica Ediyorum

Selamlar Ben bisikletimde farklı lastiklerler denemiş birisi olarak size Schwalbe nin bisiklet lastiklerini önerebilirim.Şuan Schwalbe marathon tour plus u kullanıyorum.Benim kullandığım model biraz dişli ama topraklı yollarda çok güzel gidişi var. Ama daha az dişli olsun diyorsanız "Schwalbe...
  4. siyah_inci_03

MSR Ocak Pompasi ve MSR 325 ml yakit sisesi

merhaba ürün satılldı mı?
  5. siyah_inci_03

1996 - İstanbul-Bodrum Turu (1287 km.)

Ynt: 1996 - İstanbul-bodrum Turu (1287 Km.) merhabalar.fotoğraflarınızı görünce fakettimki aynı yolları katetmişiz sizinle ama tek farkla ben yeni gittim oralara.sanki aynı fotoğrafları tekrar çekmişim gibi geldi.şimdi bile türkiyede tur bisikletçiliği adına pek birşey olmazken o yılda böyle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR