Skaratas kullanıcısının son içeriği

1. Skaratas

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011)

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011) Galeri den Skaratas user i altında birkaç resim bulabilirsiniz. Saniye
  2. Skaratas

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011) Selamlar, Evet bitti ve çok güzeldi. Serhat vakit bulursam detaylı yazarım diyordu ama ben kısaca özetleyecek olursam; Hisarönü nden baslayan yürüyüşümüz Olympos da bitti. Tabi tahmin edeceginiz gibi birkac noktayı arabaylan gectik. Fethiye den...
  3. Skaratas

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011) Bende geliyorum :) bugün uçak biletini ayarlarım. İstanbul dan katılacak arkadas nasıl gelmeyi planlıyor acaba? Birde temel ihtiyaclarin disinda (cadir, uyku tulumu vs) yanımızda ne getirelim? Saniye
  4. Skaratas

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011) Merhabalar Serhat Bey, Malesef bu yuruyuse size eslik edemiyecegim. Yarin ufak bir operasyon gecirecegim ve o zamana kadar iylesmis olsamda boyle yorucu bor yolculugun bana pek iyi gelecegini sanmiyorum. Bu yuruyusu cok istedigim icin, gezi...
  5. Skaratas

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011) Merhabalar Serhat Bey, Benim daha once birkac gunluk kamp tecrubem oldu ve bu yuruyus icin yeterli tecrubem olmadigi kesin. Ama pes etmeyen bir yapim vardir ve uzun yuruyusler beni normalde yormaz. Tabi dediginiz gibi bunu 3-4 gun sonra...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri