Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok teşekkür ederim..Gelecek cihaz Garmin Etrex Legend Hcx ve Baytekin fiyatı 400 Euro + KDV, ben $180' alıyorum KDV siz :) Biraz önce baktım baytekin firmasının ürn kataloğuna, harita sadece NAVCITY görünüyor, o da detaylı şehir haritaları ki benim o na ihtiyacım yok.Sadece türkiye coğrafi...
Aslında bana gerekli olan genel arazi haritası.GPS'i uçuş amaçlı kullanacağım.Garminin sırf havacılıkla ilgili GPS leri var ancak hem pahalı hem de o kadarına ihtiyacım yok.Genel olarak üzerinde uçtuğum araziyi göstermesi işimi görür.Baytekin firmasından dediğiniz gibi ekonomik fiyata...
Öncelikle teşekkür ederim Reha bey,konunun ikinci adımı olarak bu haritayı (mapdata ) bulmamda ve nasıl yükleme yapacağım konusunda yardımcı olabilirmisiniz.Saygılar.
Yurtdışından GArmin eTrex Legend Hcx GPS getirteceğim.(USA ebay'den ) Renkli ekran olduğundan dolayı acaba merak ediyorum Türkiye haritası yüklemek mümkün mü. En kısa zamanda bilgilendirirseniz sevinirim