snkl kullanıcısının son içeriği

1. snkl

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 16 olduk arkadaşlar... 01- 1995 5.2 V8- ZJ- Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul 02- 1994 4.0 I6 -ZJ- Barış (ssbman) - Ankara 03- 1998 5.2 V8 -ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 04- 1996 5.2 V8- ZJ - Barış Perktaş (Overland06)...
  2. snkl

Grand Cherokee 5.2 Hakkında Yardım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Hakkında Yardım arkadaşlar dün akşam yazdığım gibi aracım 93 model grand cherokee 5,2 ve bana direk siyon kutu lazım nasıl temin edebilirim bir kaç yere sordum 1500-2000 ytl arası fiyat söylediler daha ucuz bulma imkanım varmı? lütfen yarımlarınızı bekli yorum
  3. snkl

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları sanki araba değil örümcek ;D
  4. snkl

Grand Cherokee Cadde

Ynt: Grand Cherokee Cadde bu yükseklikdeki bir araç bu hiza çıkarsa sonu pek iyi olmaz ayrıca bu arabaların bence fabrika çıkış hali daha güzel
  5. snkl

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) ilker şenkal antalyadan harita nühendisiyim arcım 93 model 5,2 Jeep G.Cherokee jeep ailesine yeni katıldım sizlerle bilgi paylaşımı çok keyifli şimdiden herkese teşekkürler
  6. snkl

Grand Cherokee 5.2 Hakkında Yardım

93 model grand cherokee 5.2 benzinli beyaz renkte olan aracı 1 hafta önce aldım ben sizden bu araç hakkında bilgiler istiyorum.(aracın herhangi bir arızası bulunmuyor sadece aciliyet gerektirmemekle beraber direksiyon kutusunu değiştirmem lazımmış) öncelikle şunu söyliyim aldığım kişi aracın ön...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR